Welzijn Dans & Beweging

Dans de 5Ritmes met Live Muziek!
Haarlem

Dans de 5Ritmes® met Live muziek! In Haarlem!

De 5 Rhythms® zijn eind jaren '70 ontwikkeld door Gabrielle Roth in de VS.  Zij bestaan uit Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stilte. Samen vormen deze een golf (‘Wave’) van energie.

Deze vrije dans brengt ons in contact met ons lichaam, met ons diepste wezen.  Na een les voel je je beter, je krijgt meer energie en zelfvertrouwen en een betere lichaamsconditie.

5Rhythms® is voor iedereen : jong, oud, man & vrouw, blank, bruin & zwart, elastisch of stijf. Ervaring met dansen is niet nodig!  De Waves wordt begeleid in de Engelse taal.

Atmo en Freek spelen de muziek Live : vol overgave - in het moment, afgestemd op de ruimte en de aanwezige dansers.
Een heel andere sensatie dan het afspelen van een iPod of laptop. Zowel de dansers als de musici ervaren deze Waves als ‘mindblowing’. Muziek uit het hart ~ trilling die doet bewegen ~ samen ~ op de golven. 

Atmo Lars Lindvall (Zweden) is jazztrompettist, componist en docent. Al 14 jaar is hij gediplomeerd 5Rhythms® Waves en -Heartbeat instructeur in Zuid-Duitsland & Zwitserland. Daarnaast initieert hij dans-retreats in Griekenland & Turkije. Atmo volgde zijn training bij 5Rhythms® grondlegster Gabrielle Roth. 

Freek Kroon (Haarlem) is professioneel slagwerker, docent en illustrator. Hij volgde opleidingen in analytische tekentherapie, kleurentherapie, mindfulness en Peter Hess klankschaalmassage. Muziek, beeld, bewustwording en coaching komen zo op een nieuwe manier bij elkaar.  

Biografie / Over Freek Kroon

In onze hectische maatschappij is er steeds meer behoefte aan verstilling en bewustwording, aan contact maken met jouw unieke frequentie - de resonantie van de ziel. Het besef dat ALLES trilling is.

Via mijn werk als drummer, docent en illustrator ben ik nauw verbonden met klank en beeld. Al enige jaren voel ik steeds meer de drang dit op een andere manier vorm te geven en uit te dragen. Ritme, melodie, harmonie, kleur, lijn... als verbindende en helende kracht voor lichaam en geest.

Bij Soulresonance kunt U terecht voor klankschaalmassages, klankbaden en meditatieve percussie voor yoga en beweging.

Ik volgde de studies Analytische Tekentherapie bij het PPCH, alsmede Mindfulness en Kleurtherapie. Momenteel volg ik de opleiding Klankmassage aan het Peter Hess Institut in Duitsland.

Soulresonance
Freek Kroon

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: