Welzijn Creativiteit

Coaching door Creativiteit
Haarlem

Ik ben schrijver, kunstenaar, coach en breng het liefste mensen in beweging middels creativiteit naar je authentieke zelf.

Samen zoeken naar waar iemands kwaliteiten en passie liggen. Als kunstzinnig coach begeleid ik mensen die meer zicht willen krijgen op werk- en levensvragen.

Als kunstzinnig coach ga ik met mensen aan het werk die helderheid willen krijgen over iets wat speelt. Ik geef creatieve opdrachten waardoor de vraag duidelijk wordt en daag uit te zoeken naar oplossingen. Uiteindelijk gaat een coachee (na gemiddeld zeven sessies) altijd de deur uit met een concreet plan. Een plan dat het hart raakt. Want we kunnen alleen werkelijk zien met het hart (jawel Petit Prince).

“Claudia biedt sterke en verrassende oefeningen en gesprekken. Na elke sessie weet ik beter wie ik ben. Dat maakt al mijn vragen overzichtelijker. Hier heb ik voor altijd wat aan.”

Biografie / Over Claudia Hoogveld

Ik ben schrijver, kunstenaar en coach.

Alles bij mij draait om creativiteit; zelf scheppen en anderen coachen op zoek naar waar het werkelijk om gaat. Ik heb een atelier in Haarlem, geef workshops (linosnijden, schilderen), schrijf levensverhalen en coach mensen die helderheid willen over een vraag.

Mijn missie is mensen in beweging krijgen, door ze creatief uit te dagen, zodat ze steeds meer zichzelf worden, omdat ik ervan overtuigd ben dat authentieke mensen mooie mensen zijn die de wereld een beetje mooier maken.

Ruimte geven aan wat wil ontstaan, gelaagdheid, echtheid en schoonheid hebben mijn passie.

Luister Communicatie
Claudia Hoogveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: