Persoonlijke groei Traumatherapie

Trauma recovery through Yoga
Haarlem

Iedereen is anders, en de ervaringen van iedereen is anders en ik zorg voor een inzichtelijke, empathische en op maat gesneden benadering van elke situatie, geïnformeerd door jarenlange studie in een breed scala aan klinische technieken.

Ik leid mensen, zodat ze zichzelf kunnen helpen. Ik doe dit door een veilige, krachtige en inspirerende service te bieden die klanten door hun problemen leidt en hen in staat stelt om zich opnieuw te voelen, vernieuwd en sterk en klaar om de wereld opnieuw op hun eigen voorwaarden tegemoet te treden.

  • Nu yoga beoefenen in een ruimte waar je veilig kan leren om in je lichaam te zijn. Special voor mensen met een ontwikkelings trauma en of PTSS. Elke Vrijdag van 12.30u tot 13.30u in Haarlem Centrum. De groep is klein 8-10 deelnemers.

Ook geeft ik trainingen voor gezondheidwerkers, coaches, psychologen en yoga leraren, in Trauma Sensitive Yoga en ik verbreed mijn ervaringen aan organisaties voor gezinsgeweld, ziekenhuizen, centra voor seksuele agressie en andere maatschappelijke organisaties, om mensen en organisaties meer Trauma Aware maken.

Biografie / Over Esther van der Sande

Esther van der Sande, M.A.Psych, B.Sc., Counseling, Yoga Teacher RYT, EMDR, Trauma Sensitve Yoga

Ik ben een Trauma Sensitive Yoga Facilitator (TC-TSY-F), Trainer en Supervisor. Ik heb een Master's Degree in Somatische Psychotherapie en Bachelor of Science in Counselling. Ik ben gekwalificeerd in EMDR evenals een leraar in yoga en mindfulness en beoefenaar en ik werk al meer dan twaalf jaar in de private en gemeenschapssector.

Ik beoefen in Yoga, Trauma Sensitive Yoga, Neuroscience, Trauma en genezing, van complexe ontwikkelingstrauma's en PTSS bij jonge adolescenten en volwassenen. Ik geef zowel therapy in het Engels als in het Nederlands.

Trauma Sensitive Yoga Nederland
Esther van der Sande

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: