Welzijn Communicatie en presentatie

Verhalen vertellen
Haarlem

Verhalen vertellen

Sinds een paar jaar heb ik ontdekt hoe leuk het is om films te maken. De wereld is vol prachtige verhalen en ik wil deze graag in beeld brengen. Recent heb ik een project afgerond over de Molen de Adriaan in Haarlem. Deze is hieronder te zien.

Welke verhalen ik wil vertellen?

Voor bedrijven/instellingen/museums/sportclubs enz..

Ik vind het erg leuk om mooie (promo)filmpjes te maken om te laten zien wat u doet. In de zomer van 2019 heb ik een filmpje gemaakt voor de Hortus Boranicus in Amsterdam. Als u die wilt zien, ga dan even naar mijn website.

Biografieën maken

Ieder mens heeft een verhaal te vertellen. Dit geld in het bijzonder voor oudere mensen. Graag maak ik van je vader of moeder of oma of opa een mooi beeldverhaal over zijn of haar leven. Ik kan dit samenstellen van oud materiaal maar ik kan opa of oma ook gaan interviewen en laten vertellen over alle avonturen die hij of zij heeft meegemaakt. Superleuk voor de hele familie!

Maatschappelijk relevante verhalen

Vele die ik nog niet ga verklappen.... :-)

Biografie / Over Ad de Veld

Mijn naam is Ad de Veld. Na een uit de hand gelopen cursus scenarioschrijven ben ik sinds 2 jaar bezig met het maken van films. Vooral het componeren en creëren van een verhaal met beeld en geluid vind ik super interessant. Mijn eerste wat grotere film heb ik recent afgerond. Het is een verhaal geworden over de Molen de Adriaan in Haarlem. De reden is die uit de hand gelopen cursus scenarioschrijven en het feit dat ik vlak naast die molen woon. Op het eerste gezicht is een molen niet een super spannend onderwerp, maar juist een dergelijk 'object' tot een boeiend en interessant verhaal maken, was een mooie uitdaging.

Heb jij een verhaal dat je graag wilt vertellen? Ik kom graag koffie drinken om te kijken wat voor moois we samen kunnen maken.

Ad de Veld Filmproducties
Ad de Veld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.