Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Coaching en trainingen Mindfulness, Act en compassie
Haarlem

In mijn coaching en trainingen Mindfulness, ACT en Compassie ligt het accent op het vinden van (nieuwe) balans tussen het Hart en Hoofd. Dat voelen en denken elkaar niet meer tegenspreken.”Ik verlang naar rust en mijn hoofd zegt dat ik moet doorgaan”.

De hulp die je zoekt kan gericht zijn op hulp bij lichamelijke klachten, psychische klachten, relationele klachten, gevoelens van vastlopen en je niet gelukkig voelen.

De trainingen en de individuele coaching trajecten die ik aanbied zijn allemaal uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en effectief bewezen.

Herken je jezelf in deze vragen? Wil je graag…

 • Dat je meer ontspannen door het leven gaat?
 • Minder op de automatische piloot leven en meer genieten van de kleine dingen?
 • Leren omgaan met depressies, angsten en hoe je kan voorkomen dat je terugvalt?
 • Meer zekerheid en zelfvertrouwen ontwikkelen?
 • Minder perfectionistisch zijn en meer tevredenheid over jezelf voelen?
 • Ontdekken vanuit welke waarden jij wilt leven en hiermee actief mee aan de slag gaan?
 • Beter slapen en minder piekeren?
 • Minder in de greep zijn van pijn en beperkingen?
 • Je talenten en sterke kanten aandacht geven en ontwikkelen?
 • Belemmerende denkpatronen doorbreken en meer vrijheid en ruimte voelen?
 • Meer warmte en compassie aan jezelf en anderen geven?

Kies dan voor een persoonlijke en effectieve training!

Ik bied je verschillende mogelijkheden aan, zowel in groepsverband als in een individuele traject. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat je zoekt en nodig hebt, je kunt mij daarover altijd een bericht sturen. Ik bel je dan terug en overleg met je, geef zo nodig advies. Je beslist tenslotte zelf wat voor jou passend is.

In al mijn trainingen staat persoonlijke ontwikkeling en groei centraal.
Tijdens de intake bekijken we samen naar jouw wensen en de patronen die je wilt veranderen of waar jij je van los wilt maken. Geef jezelf de kans om te leren (van) en omgaan met een burn-out, depressies, angsten en psychische klachten in je leven, door deze trainingen. Leer ervaren hoe gedachten kunnen komen en gaan. Ze hoeven jou niet in een wurggreep te houden dus stop nu met ontwijken, wegstoppen of jezelf telkens te veranderen. Leer dat je mag voelen wat er is, zorg dat je meer tevreden bent met jezelf en neem jouw eigen waarden als leidraad in je leven.

Begin je al enthousiast te worden? Kijk dan eens naar de verschillende trainingen die je hierbij kunnen ondersteunen. De trainingen zijn allemaal erkend en de positieve effecten zijn wetenschappelijk bewezen. Tevens ben ik ingeschreven bij de beroepsvereniging van de VMBN. Bij een aanvullende zorgverzekering betaalt uw verzekeraar dan ook graag mee aan de training.

Biografie / Over Maureen Rozemeijer

Mijn naam is Maureen Rozemeijer, ik geef Mindfulnesstrainingen, werk als ACT- trainer/coach en vanaf het najaar geef ik de Compassie training . Ik werk al vele jaren in de ambulante GGZ en geeft daar naast individuele en groepsbehandelingen MBCT trainingen voor deelnemers met recidiverende depressies. Ik heb een eigen praktijkruimte in Haarlem Noord, een mooie en rustige ruimte met een fijne sfeer.

Mijn hart ligt bij het werken met mensen die in hun leven te maken hebben of hadden, met psychische klachten. Mensen met depressies, angsten, burn out, laag zelfbeeld, etc, mensen die het leven [soms] een struggle vinden. Ik schrik daar niet van en ervaar dagelijks hoe waardevol het is om samen met clienten of deelnemers op hun pad mee te mogen lopen.

Mijn stijl is direct en warm, eerlijk en oprecht. Ik kon zelf erg ongeduldig en kritisch zijn naar mijzelf. Na mijn burn-out, nu meer dan tien jaar geleden werd ik me daar pijnlijk bewust van. Mindfulness en compassie zijn voor mij dierbaar en behulpzaam gebleken. Ik ervaar dan ook veel enthousiasme om hier mee bezig te zijn en mensen te motiveren en blij te maken met deze training. Ik geloof in de kracht van mensen en het vermogen om te leren van het leven, met alles dat daarbij hoort.

Van harte welkom! Groet Maureen

Hart Hoofd Haarlem
Maureen Rozemeijer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.