Persoonlijke groei Psychologische hulp

Malintis - De Praktijk voor Virtual Reality Therapie
Amsterdam

Malintis is een praktijk die psychologische hulp verleent met behulp van Virtual Reality. Hierbij zijn ook huisbezoeken mogelijk rond de gemeenten Haarlem en Amsterdam.

Malintis ondersteunt behandelingen met Virtual Reality zodat de therapie kan worden verrijkt met niet alleen meer effectiviteit, maar ook veel meer mogelijkheden dan alleen gespreksvoering te bieden heeft. Met Virtual Reality draag je een bril die aan de binnenkant beelden projecteert en reageert op je hoofdbewegingen. Dit zorgt voor simulaties die je helpen ontspannen of leren omgaan met moeilijke situaties.

Er wordt rekening gehouden met jouw specifieke behoeften en waar je wel of geen moeite mee hebt. Hierbij wordt waarde gehecht aan de wetenschappelijk bewezen effectiviteit van de behandelmethodieken zowel op het gebied van Virtual Reality, als ook op het gebied van gesprekstherapieen.

Malintis biedt derhalve behandelingen gebaseerd op de modernste inzichten en ontwikkelingen, die continu worden geƫvalueerd en verbeterd.

Biografie / Over Rick Evenhuis

Wij zijn al enige tijd een team van psychologen, maar hebben het altijd zonde gevonden hoeveel tijd er bestaat tussen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, en het moment waarop het brede publiek hiervan kan profiteren.

Het gebruik van virtual reality in het bestrijden van psychische problemen is hiervan een zeer bekend voorbeeld. Hoewel de effectiviteit inmiddels veelvuldig is bewezen, lijkt er nog geen praktijk te zijn opgericht die zich gespecialiseerd heeft in deze moderne behandelmethode.

Met Malintis proberen wij de brug tussen de modernste medische ontwikkelingen en de mens zo klein en toegankelijk mogelijk te maken.

Malintis - De Praktijk voor VR Therapie
Rick Evenhuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.