Duurzaamheid Winkels

Duurzame kapsalon in een tiny house.
Haarlem

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, en hoe je er ook uitziet; ik ga altijd uit van het volgende:
Ieder mens verdient het om een coupe te krijgen waar je voor geknipt bent. Daarom kom je niet alleen bij mij voor je haar. Je komt bij mij op basis van je uitstraling, je gezichtsvorm en omdat je jezelf opnieuw wilt neerzetten. 

Biografie / Over Joline Klinkenberg

Ik ben opgeleid bij Kinki Kappers in Amsterdam. Salon ervaring heb ik opgedaan bij Rob Peetoom in Haarlem. Veronique Duboc, creatief director van Rob Peetoom in Haarlem centrum, heeft mij persoonlijk getraind volgens de technieken van Peetoom. 

​Het knippen van haar fascineert mij en om de persoon in de stoel een spiegel voor te houden voor de binnen en buitenkant geeft mij veel voldoening als Hairstylist. Nieuwsgierig naar wat er leeft in jouw bewustzijn. En deze nieuwsgierigheid, naar de diepgang van het leven heb ik vertaald in een therapeutische opleiding om op een professionele wijze levensvragen te behandelen tijdens Holistische Knipsessies. 

Ik hou van het kappersvak.  Dit ambacht heeft zoveel interessante elementen: de creativiteit, het werken met mijn handen, het open contact met mensen, het geluid van de schaar, de vormen van haar. Het is echt mijn passie.

Graag tot ziens in mijn Tiny Salon in de Haarlemmer Kweektuin!  

Schaar zoekt Haar
Joline Klinkenberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.