Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Cursus Mindful Run of Mindful Walk in de Kennemerduinen | Overveen
Haarlem

Ben jij op zoek naar meer energie en wil je op een bewuste en ontspannen manier hardlopen? Dan is de 5-weekse cursus Mindful Run wellicht iets voor jou. Hardloopervaring is niet nodig.

Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. En veel plezier! De cursus bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur per week. Bij Mindful Run gaat het niet om het behalen van een doel, maar om bewustwording, meer energie en genieten van het hardlopen in de mooie natuur. Bij Mindful Run train je niet alleen je lichaam, maar word je ook mentaal sterker. Je leert te lopen met de juiste ademhaling én in het ‘hier en nu’. 

Lopen is het beste medicijn
Bewegen en buiten zijn doet veel voor je psychische en fysieke gezondheid. Je loopt letterlijk de stress uit je lijf en je leert – door er even uit te stappen - ook sneller signalen van stress te herkennen bij jezelf. Het is je eerste stap om patronen te doorbreken en tot verandering te komen. Met je voeten stuur je jezelf in de richting die jíj kiest. Het zijn je eerste stappen naar meer levenslust en energie. En die eerste stappen hoef je niet alleen te zetten: ik begeleid jou graag naar een leven met meer vitaliteit en levenslust! Loop je een rondje met mij mee?

De mogelijkheden:
* Mindful Run (een combinatie van hardlopen, mindfulness en ademhalingstechnieken in kleine groepen)
* Mindful Walk (in kleine groepen of individueel)
* Runningtherapie (individuele coaching)
* Wandelcoaching ( individuele coaching)

Biografie / Over Gaby Stokman

Ik ben Gaby Stokman (1970) en woonachtig met mijn gezin in Haarlem. In 2017 ben ik gestart met Run4YourMind en begeleid ik mensen (weer) in beweging te komen voor meer energie en een betere balans.

Mijn eerste hardlooprondje is alweer zo’n 25 jaar geleden. Wat begon als een stuk rennen om fit en slank te blijven, groeide uit tot een levensstijl. Gaandeweg begon ik te merken dat het lopen mij veel meer deed dan alleen het lichamelijk fit zijn. Na een rondje lopen door de duinen op zondagmorgen, had ik de hele dag een goed gevoel.

Ondertussen kreeg ik te maken met verlies in mijn leven. Het hardlopen hielp mij om overeind te blijven en om voldoende energie te hebben om te zorgen voor mijn gezin.Tijdens het lopen kon ik mijn zorgen loslaten of kreeg ik inzichten om hiermee om te gaan. Ook tijdens mijn werk als communicatieadviseur binnen de zakelijke dienstverlening zag ik veel mensen uitvallen met stressklachten, zowel oudere als jonge werknemers.

Het leven is druk, er wordt veel van ons verwacht en we staan de hele dag ‘aan’. Er is geen tijd om te herstellen, want we gaan maar door om niets te hoeven missen. Ik wist wat mij te doen stond en zo zag mijn bedrijf Run4YourMind het levenslicht.

Ik ben opgeleid tot Stresscounselor bij Sonnevelt opleidingen en ben daarnaast Runningtherapeut, Mindful Run en Walk instructeur, Hardlooptrainer en Sportmasseur.

Run4YourMind.nl
Gaby Stokman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: