Welzijn Feng Shui

Circle of Home Feng Shui-advies - Energetische reiniging - Interieuradvies - Workshops
Bloemendaal

Een verbetering in je leefomgeving heeft gunstige invloed op jou. Je voelt je thuis en vitaal daar waar de energie lekker stroomt. Feng Shui en energetische reiniging helpt om comfortabele ruimtes te creëren vol positieve energie.

Wij worden beïnvloed door de ruimtes waarin wij ons bevinden. En tegelijkertijd wordt de ruimte ook door ons beïnvloed. Net als mensen kunnen gebouwen  uit balans raken. Het voelt niet lekker maar je weet niet waar het aan ligt. Jouw huis of werkplek kan comfortabel en mooi ingericht zijn, maar toch geen fijn gevoel geven.

De indeling, inrichting, meubels, kleuren en voorwerpen dragen allemaal bij aan de belevenis van een ruimte. Daarnaast laten wij zelf ook energie achter. Emotioneel geladen gebeurtenissen zoals ruzies, stress of overlijden kan de energie nadelig beïnvloeden. Bewust en onbewust reageren wij hierop.

  • Wil je je woning of interieur een nieuwe boost geven? Of meer eigen maken?
  • Zijn er plekken die niet fijn voelen of altijd rommelig blijven?
  • Heb je het gevoel dat je tegen de stroom in beweegt?
  • Slaap je slecht of heb je weinig energie?

Dit kunnen tekenen zijn van energetische disbalans. Negatieve energie gaat niet vanzelf weg. Feng Shui en energetische reiniging zijn krachtige hulpmiddelen die ruimtes weer in balans kunnen brengen.

Circle of Home creëert harmonieuze en gezonde leefomgevingen. Ruimtes vrij van spanning die energie geven en waarin wij ons fijn voelen. Zowel thuis als op het werk.

Biografie / Over Therese Österman Uyterlinde

Ik ben Therese

De sfeer in huizen heeft mij altijd gefascineerd. Hoe komt het dat je van sommige huizen moe wordt en van andere energiek? Wat maakt dat je je thuis voelt in een ruimte? Een huis kan heel mooi en praktisch zijn en toch de bewoners geen geborgen en rustige plek bieden.

Met mijn bedrijf Circle of Home ben ik werkzaam als energetisch consulent en werk ik aan het herstellen en verbeteren van de sfeer in woningen en andere ruimtes. Dit doe ik op meerdere lagen. Enerzijds energetisch door tastbaar te maken wat onder de oppervlakte ligt en de onderliggende emoties en blokkades te herstellen. Anderzijds heel praktisch door concrete en uitvoerbare adviezen over kleur, inrichting, materiaalgebruik en indeling te geven.

Door mijn intuïtieve vermogen en jarenlange opleiding binnen het sjamanisme heb ik leren zien wat een huis of gebied nodig heeft om in balans te zijn.

Op de Feng Shui Academie heb ik de tweejarige beroepsopleiding tot Feng Shui professional gevolgd. Ik werk volgens de stroming 'Conceptual Feng Shui'. Dit is een moderne vorm van Feng Shui waarbij inzichtsvolle en praktisch uitvoerbare adviezen worden gegeven. Feng Shui is voor mij een krachtige manier om inzichten te krijgen in wat er speelt in onze leefomgeving en hoe dit invloed heeft op ons welbevinden. Op zoek te mogen gaan naar dat wat stoort en daarna de harmonie terug te zien keren is geweldig.

Ik ben blij en dankbaar dat ik mag helpen om bewoners zich prettig en thuis te laten voelen in hun leefomgeving.

Circle of Home
Therese Österman Uyterlinde

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.