Gezondheid Acupunctuur

Praktijk voor Acupunctuur. Voor o.a. pijnklachten, distress, (sport)blessures & oncologiesupport
Heemstede

Waarom wachten tot het erger wordt? 

Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van acupunctuur. Zij komen voor uiteenlopende condities - van kinderen tot voorzichtige senioren; van fitte sporters met een blessure tot overwerkte managers. Mensen met (chronische) pijnklachten maar ook kankerpatiënten tijdens of na hun reguliere behandeltraject. Op basis van mijn eigen jarenlange praktijkervaring kan ik zonder enige twijfel zeggen: acupunctuur werkt, dus waarom wachten tot het erger wordt?

  • Acuclinic is een praktijk voor Acupunctuur voor o.a. pijnklachten, distress, acute of chronische (sport)blessures & oncologiesupport.
  • Ook kunt u terecht voor ondersteuning van chronische aandoeningen zoals astma en diabetes en de bijwerkingen die ontstaan bij oncologische behandelingen.
  • Naast behandelingen van de diverse ziektebeelden met hun onderliggende oorzaken ben ik via het Amerikaanse Memorial Sloan Kettering Cancer Center en andere gerichte bij- en nascholingen een ‘Certified practitioner for Integrative Oncology’.
  • De diverse bijwerkingen, b.v. pijn, diarree en/of vermoeidheid, van de medische oncologische behandelingen zijn onderbouwd te behandelen en maken het traject waarin een kankerpatiënt zich in bevindt dragelijker en werkzamer. Op de website van Acuclinic wordt dit uitvoerig beschreven.

Verder zie ik in de praktijk veel voorkomende klachten zoals: hoofdpijnen, vrouwenklachten, stress, gewrichtspijnen, maag-darmstoornissen, slecht slapen en mentaal-emotionele problemen zoals verlies, rouw, angstaanvallen, storende boosheid en oeverloos piekeren.

Biografie / Over Roeland Krijnen

Ik stel me graag even aan u voor: Mijn naam is Roeland Krijnen (1972) en heb na de opleiding Fysiotherapie in Leiden een opleiding voor Chinese Geneeswijzen gevolgd bij o.a. de TCMA (Amsterdam/Utrecht) en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). De behandelingen worden door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed.

Na ongeveer 16 jaar op Aruba een praktijk voor fysiotherapie, Chinese geneeswijzen, yoga en cranio-sacraaltherapie te hebben gehad, werk ik sinds september 2017 met mijn praktijk Acuclinic in gezondheidscentrum De Nieuwe Lente in Heemstede (Raadhuisstraat 56a).

Naast bedrijstrainingen en de dagelijkse praktijkvoering, heb ik op Aruba nauw samengewerkt met de militairen van het Korps Mariniers. Ook heb ik als lid medische commissie van het Olympisch Comité talentvolle sporters behandeld en bij internationale toernooien begeleid.

Vanuit deze jarenlange internationale ervaring en mijn brede interesse in de mens & gezondheid, werk ik met uiteenlopende mensen met uiteenlopende gezondheidsvragen: volwassenen, kinderen, senioren, zwangere vrouwen en (top)sporters - Ook U bent altijd welkom.

Acupunctuur is effectief voor het verhogen van de weerstand of bij loslaten van stress en spanningssymptomen. Deze diepe ontspanningssesies worden door menig drukbezette moeder, manager en (bedrijfs)verantwoordelijke verwelkomd, want waarom wachten totdat het te laat is?

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!

Roeland Krijnen | Fysiotherapeut, Acupuncturist en Craniosacraaltherapeut - Integratieve Oncologie, Facial-Enhancement-Acupuncture, Celzouttherapie (biochemie volgens Schussler), Satyananda Yoga Instructeur, Reiki Master-Teacher | Hogeschool Leiden, Traditional Chinese Medicine Academy, Hwa To University of Traditional Chinese Medicine, Integrative Oncology Memorial Sloan Kettering Cancer Center en andere gerichte bij- en nascholingen.

Acuclinic - Roeland Krijnen
Roeland Krijnen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: