Duurzaamheid Grafisch- en Webdesign

Gun je onderneming de uitstraling die ze verdient!
Haarlem

JE HEBT MAAR ÉÉN KANS....voor een eerste indruk!

Wie maakt het logo, het boek, het ontwerp voor de nieuwe website, de webshop? Wie maakt het visitekaartje van jouw bedrijf? Wie maakt dat jij je erin herkent en dat je met trots dat visitekaartje overhandigt?

Elk bedrijf, elke organisatie verdient een goede uitstraling! Daarvoor heb je een goed grafisch ontwerp nodig. Ga niet langer zelf proberen een flyer, folder of website te maken, als je geen vormgever of webdesigner bent. Dat levert geen wervende communicatie op.

Gun je onderneming de uitstraling die ze verdient! En laat Wie Maakt Het de kracht van jouw onderneming vertalen in jouw website, logo of visitekaartje.

Bel of mail vrijblijvend voor informatie

Biografie / Over Geeke Voortman

Maken staat voor mij centraal.
Ik ben altijd op zoek naar niet-alledaagse vormgeving. En daarom is verwondering zo belangrijk voor mij. Als ik open sta voor verwondering, kijk ik anders en zie ik meer. Er is geen pasklaar antwoord, onbevangen en onbevooroordeeld kom ik tot beter werk. Want dan is er ruimte voor ontwerpen die niet doorsnee zijn.

Wat maakt dat je blijft staan bij dit gebouw of dat affiche? Wat geeft het zeggingskracht? Goede (grafische) vormgeving gaat over verwondering, over dingen waaraan je niet zomaar voorbij loopt. Dingen waarvan je je afvraagt: wie maakt het?

Wie Maakt Het is van Geeke Voortman, sinds 2009. Daarvoor bestond Wie Maakt Het nog niet. Geeke wel en toen maakte ze ook al het een en ander. Wie Maakt Het heeft een werkruimte aan het Stationsplein in Haarlem.

Wie Maakt Het - grafisch ontwerp
Geeke Voortman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.