Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Lifecoach voor hooggevoelige vrouwen
Haarlem

Peace of Nature biedt de hooggevoelige man en vrouw diverse tools aan om na een periode van onrust (zoals een burnout) de verbinding te herstellen met zichzelf. 

Lifestyle traject:

Een belangrijk onderdeel in dit traject is het Personal Lifestyle Handboek, bestaande uit 10 verschillende thema's in de route naar een leefstijl die volledig aansluit en ondersteunend is aan het verwezenlijken van jouw droomleven. Het is ingedeeld in 3 hoofdthema's:
Healthy Mind & Body, Healthy Heart én Healthy Guts.
We gaan dieper in op onderwerpen zoals mindset, homonale (dis)balans, emotie- en stressmanagement én het doorbreken van ingesleten gedragspatronen. Ik maak hiervoor gebruik van de wijsheid vanuit de Oosterse filosofie en astrologie en de Ayurveda.

5 Elemententraject voor hooggevoelige (startende) ondernemers: Find Your Roots

Sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven? 
Voel je dat NU de tijd is om tot bloei te komen, maar weet je niet waar te beginnen?
Voel je dat het tijd is om gebaande paden/regels/systemen te doorbreken, maar ja; hoe dan?
Voel je diep van binnen dat je van waarde wilt zijn voor de wereld?
Wil je nu eindelijk gaan uitdragen waar jij voor staat, maar heb je die boodschap nog niet volledig helder?

Het “Find Your Roots” traject is ontwikkeld voor de opend-minded mensen; voor de dromers, voor de idealisten, voor de creatievelingen, voor anders-denkenden, voor de hooggevoeligen. Het is een uniek loopbaantraject waarin Oosterse principes, de natuur én spiritualiteit de hoofdrol spelen.

Biografie / Over Vanessa Julia

Mijn naam is Vanessa Julia. Ik geloof dat je een ander pas écht kunt helpen als je het raadsel van je eigen leven hebt ontfutseld. Als je weet wie je bent. Wie je écht diep van binnen bent. En vooral: als je jouw “anders-zijn” en levenslessen gaat zien als jouw gave om te delen met de wereld.

Een flinke burnout én de geboorte van mijn (hooggevoelige en temperamentvolle) dochter waren de aanzet tot een enorm transformatieproces. Met als gevolg: ik ontfutselde het raadsel van mijn leven. Vanuit het hart leven werd mijn missie. Maar wat dat precies betekende wist ik toen nog niet. Vanuit ultiem dieptepunt, waarin ik altijd AAN stond en de spanning, vermoeidheid van m’n gezicht af te lezen was, krabbelde ik omhoog en werd ik in een jaar tijd de meest krachtige versie van mezelf. Door de focus van buiten naar binnen te richten.

Ik verdiepte me nog veel meer in hooggevoeligheid, in transformatieprocessen, in intuïtief moederschap, in het energielichaam, in mindset, in healing en in yin yoga en creëerde een ander leven met mijn eigen lichaam als intuïtief kompas. Inmiddels weet ik als geen ander dat, als het leven je dwingt om een andere koers te varen, je houvast nodig hebt om de instabiliteit te trotseren. Concrete tools waaraan je je kan optrekken en steeds een stapje dichter komt bij waar je wilt zijn.

Mijn specialisaties zijn: hooggevoeligheid, leefstijl, Oosterse astrologie en spiritualiteit 

Peace of Nature
Vanessa Julia

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: