Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Positieve en resultaatgerichte coaching voor jong-volwassenen en volwassenen
Haarlem

Heb je behoefte aan inzicht in wat je belemmert in je persoonlijke of professionele ontwikkeling? Coaching kan je hierbij helpen. Plan een  vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, ik maak graag met je kennis!

Vragen die ik in mijn praktijk tegenkom zijn:

Hoe kan ik ….

 • minder onzeker worden en mijn zelfvertrouwen vergroten?
 • omgaan met stress en een burn-out voorkomen?
 • assertiever worden?
 • beter leren plannen en prioriteiten stellen?
 • erachter komen wat ik wil?
 • mijn faalangst overwinnen?
 • beter omgaan met mijn perfectionisme?
 • van mijn twijfels, schaamte of schuldgevoelens afkomen?
 • beter grenzen leren stellen en vaker ‘nee’ zeggen?
 • ophouden met piekeren?
 • een betere balans vinden tussen werk en privé?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek verduidelijken we eerst samen jouw coachvraag. Als psycholoog kan ik een goede inschatting maken of je vraag zich leent voor coaching of dat andere hulpverlening meer passend is en je hierover adviseren.

In een coachtraject zijn de eerste gesprekken gericht op het zorgvuldig verkennen van je huidige situatie. Hoe wordt deze in stand gehouden en wat zijn de gevolgen daarvan? Daarna stellen we je gewenste situatie vast, hoe je die kunt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. We gaan actief oefenen met nieuw gedrag, zowel tijdens als buiten de gesprekken om.

Het aantal gesprekken ligt meestal tussen de 5 en 10.

Biografie / Over Emily Brugman

Vanuit het gezondheidscentrum van Gezond Haarlem op het Ripperdaterrein coach ik jong-volwassenen en volwassenen die vraagstukken in hun persoonlijk leven of loopbaan willen aanpakken.

Mijn benadering van het coachen is doelgericht en pragmatisch. Ik breng graag mensen in verbinding met wie ze werkelijk zijn, met wat hen drijft en wat ze kunnen. Samen met hen ontdekken waar hun kracht ligt. Daarin ligt mijn passie en plezier.

Naast het coachen werk ik als docent bij Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Door mijn achtergrond als psycholoog en jarenlange werkervaring in het begeleiden van (jonge) mensen kan ik me goed inleven in diverse vraagstukken. Ik ben Erkend Coach (St!R) en onderschrijf de Beroepscode voor Psychologen van het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Anderen omschrijven mij als: positieve blik, oprecht betrokken, aandachtig, scherp, praktisch en doelgericht. Zijn dit eigenschappen die je zoekt in een coach? En ben je benieuwd wat coaching je zou kunnen brengen? Mail me gerust voor een vrijblijvende afspraak, ik maak graag met je kennis!

Emily Brugman Coaching - Gezond Haarlem
Emily Brugman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.