Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Massagetherapie: ondersteunend bij stress, een burn-out, hoofdpijn of een verdrietige gebeurtenis
Heemstede

Het kan iedereen overkomen: een periode waarin je niet lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld door stress, een burn-out, hoofdpijn, een verdrietige gebeurtenis of slapeloosheid. In zo’n periode kan massagetherapie jou ondersteunen.

In het dagelijks leven gaan we soms voorbij aan wat we voelen in ons lichaam. Vaak zitten we vol met gedachten waardoor al snel een disbalans ontstaat tussen lichaam en geest. We kunnen pijnklachten ontwikkelen of het lichaam voelt vermoeid of gespannen aan.

Een evenwichtig leven betekent dynamisch en actief zijn, maar ook rust nemen en de diepte opzoeken. Als we dat laatste onvoldoende doen worden we na verloop van tijd prikkelbaar, gespannen en overgevoelig. Met massagetherapie help ik je om tot rust en verdieping te komen en om je te laten herkennen en voelen wanneer je over je grenzen gaat.

Bij massagetherapie gaat het niet alleen om aandacht voor je fysieke klachten, maar is er met name aandacht voor je emoties en gedachten die van invloed zijn op je fysieke klachten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat aanraking een belangrijke rol speelt voor het welbevinden van de mens. Letterlijk om je prettig in je vel te voelen! Goed om te weten, nog beter om het te ondergaan. Je bent van harte welkom in mijn praktijk. 

Omdat ik lid ben van VNT worden mijn behandelingen deels of geheel vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Biografie / Over Justa Donker

Ik masseer vanuit een holistische visie, waarbij ik de mens als een eenheid van lichaam en geest zie. Met andere woorden: hoe je je voelt, vertaalt zich ook in je lichaam.

Wat ik zo mooi aan mijn werk vind is dat massagetherapie je helpt om tot rust, verdieping en bewustwording te komen en dat je hierdoor lichaamssignalen gaat herkennen en een eventuele disbalans kunt herstellen. Het geeft me voldoening mensen hierin te kunnen begeleiden.

Ik heb de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut gevolgd aan de Holos Academie in Utrecht. Sinds 2015 heb ik een eigen praktijk. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen in de duinen of tennissen. Voor een heldere geest doe ik aan yoga. Ik ben getrouwd en heb twee zoons.

Massagepraktijk Justa
Justa Donker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: