Persoonlijke groei Hypnotherapie

Praktijk Muriel Jaspers, praktijk voor psychotherapie, hypnotherapie en coaching
Haarlem

Wil jij je weer voelen zoals je je wilt voelen? De regie voeren over je eigen leven? Vol zelfvertrouwen doen waar je energie van krijgt? Met behulp van integratieve hypnotherapie help ik je voluit te leven en aan te pakken wat jou daarvan weerhoudt!

Het zijn vaak de negatieve gedachten en ondermijnende gevoelens die ons beperken en in de weg staan om voluit te leven. We lopen daarbij regelmatig tegen onszelf en anderen aan. Ook als we vervreemd zijn geraakt van onze eigen gevoelens, behoeften en verlangens en niet meer op onszelf durven vertrouwen, ontnemen we onszelf veel mogelijkheden.

Wil jij weer voluit leven en kan je daarbij professionele ondersteuning gebruiken?

Als integratief therapeut help ik je graag je blokkades op te ruimen en je eigen kracht te hervinden, zodat je vrij van beperkende overuigingen, pijnlijke gevoelens en oude patronen kunt reageren en handelen! Met behulp van integratieve hypnotherapie werk je zowel aan je kracht als aan je klacht. Je komt weer in verbinding met alle mogelijkheden en talenten die je in je hebt en gaat van daaruit je klacht aanpakken en je eigen oplossingen vinden. Je onderzoekt je patronen. Heft blokkades op, transformeert beperkende negatieve overtuigingen en ondermijnende gevoelens heel je. Hiermee doorbreek je je patroon en ervaar je weer innerlijke (keuze)vrijheid!

Voor wie en welke hulpvragen?
In mijn praktijk begeleid ik volwassenen vanaf circa 18 jaar met psychische, emotionele, relationele en psychosomatische klachten waaronder:

  • verminderd zelfvertrouwen en eigenwaarde
  • assertiviteitsproblemen en moeite met grenzen stellen
  • angst, o.a. faalangst, verlatingsangst
  • stemmingsklachten, depressieve gevoelens
  • spanning, stress, burn-out
  • traumaverwerking
  • rouwverwerking
  • loopbaanontwikkeling

Kosten
Het tarief voor een sessie van een uur bedraagt € 75,-. Mijn sessies worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing is niet nodig.

Biografie / Over Muriel Jaspers

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om patronen te doorbreken en hoe bevrijdend het is als je hiertoe in staat bent. Zowel mijn eigen proces als mijn jarenlange werkervaring maken dat ik met veel empathie en grote betrokkenheid mijn werk doe.

Als integratief therapeut stel ik mij ten doel jou je innerlijke kracht te laten hervinden, waardoor je je vol zelfvertrouwen voelt en en keuzevrijheid ervaart. Zodat je ongehinderd door angst, onzekerheid of welke belemmering dan ook je wensen en dromen kunt waarmaken en de regie over je eigen leven kunt nemen. Dit proces mogen begeleiden vind ik het mooiste werk dat er is en doe ik met veel passie en toewijding.

Van origine ben ik sociaal wetenschapper, afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in 1995. Vervolgens heb ik jaren gewerkt als trainer en adviseur voor ondernemingsraden.Na diverse tussenstappen heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik integratieve psychotherapie gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (NAP). Ik ben afgestudeerd als hypnotherapeut.

Sinds 2011 begeleid ik met veel enthousiasme cliënten met diverse hulpvragen.

Praktijk Muriel Jaspers
Muriel Jaspers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: