Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Twijfel, vragen, keuzestress? Zorgen, piekeren? Niet goed in je vel? Worstel niet langer!
Haarlem

Negatieve gedachten, gevoelens waar je niets mee kunt, innerlijke onrust of gedragspatronen die maar niet doorbroken kunnen worden. Soms heb je het gewoon even lastig of heb je te dealen met nare of zware dingen; laat het niet onopgemerkt blijven, maar praat erover. Counseling helpt!

Ik ben Olga van den Hoff (1963), gediplomeerd psychosociaal counselor, ACT-therapeut en coach. Samen gaan we op zoek naar de bron van je vraag. Daarbij oordeel ik niet – het gaat om wat er bij jou speelt.

Zijn er dingen die je anders wil zien? Zijn er bepaalde patronen te herkennen in je gedragingen of gedachten? Ben je een gevoelsmens, of zou je juist wat méér willen ‘voelen’? Aan de hand van aanpakgerichte gesprekken en hier en daar een luchtige oefening leggen we bloot wat er speelt en gaan we er doelgericht mee aan de slag.

Meestal zijn zes tot acht gesprekken al voldoende om tot inzichten te komen en met handvatten alleen verder te kunnen gaan.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op!

Biografie / Over Olga van den Hoff

Ik ben Olga van den Hoff. Gediplomeerd en erkend Psychosociaal Counselor (HBO Psychologie SRNO), ACT-therapeut en trainer ACT en Zelfcompassie.

  • Geregistreerd NFG-therapeut (Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk) en Registertherapeut BCZ®.
  • Als specialisatie gecertificeerd voor de Acceptance and Commitment Therapy (ACT-professional en trainer).
  • Lid van twee intervisiegroepen (intercollegiaal overleg).
  • Als hulpverlener aangesloten bij Stichting Aandacht voor Pesten. Jarenlange ervaring als trainer in zorginstellingen. Supportgever online geweest bij Stichting Emotionele Support (Stichting ES).
  • Werk op twee locaties: Heemstede (rand Haarlem) en Haarlem centrum (2 min lopen van NS-station).

Mijn drijfveer: altijd nieuwsgierig en geïntrigeerd geweest naar hoe het komt dat mensen doen wat ze doen en hoe ze dat doen. En, wat hebben ze nodig om het anders te kunnen doen als ze dit willen? Inmiddels hebben kennis, zelfinzicht en zelfcompassie mij de antwoorden gebracht, leidend tot een positieve ontwikkeling in mijn leven. Iets wat ik iedereen gun en waar ik, als psychosociaal counselor, je dan ook graag bij begeleid!

Van den Hoff Counseling, praktijk voor psychosociale therapie, ACT en training (haarlem/heemstede)
Olga van den Hoff

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.