Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Coaching, Opstellingen en Persoonlijke ontwikkeling
Haarlem

Persoonlijke vraagstukken laten zich uitstekend bekijken met een opstelling. Een opstelling is een krachtig instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Vaak is één sessie voldoende om de volgende stap in je eigen ontwikkelingsproces te zetten.

Individueel opstellen
Heb je een vraag, maar niet direct zin om dat in een grotere groep te onderzoeken? Je kunt ook alleen of samen met een vriend/vriendin of partner bij me komen.

CV integratie opstelling
Sta je voor een volgende stap in je carriere of in je leven. Je hebt verschillende dingen gedaan en je bent op zoek de samenhang in je carriere of je leven?Dit kun je onderzoeken met een individuele CV integratie opstelling.  

Groepsbijeenkomsten
Misschien zou je liever met een paar mensen die je al kent een opstelling willen doen?  Maak dan direct een afspraak. Samen bespreken we hoe we dit kunnen realiseren. 

Bijeenkomsten voor persoonlijke ontwikkeling
Samen met Saskia Montanus organiseer ik bijeenkomsten voor persoonlijke ontwikkeling. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema dat we onderzoeken met verschillende werkvormen.

Biografie / Over Peter Kapenga

De afgelopen 30 jaar heb ik diverse financiële functies bekleed in het bedrijfsleven en in de zorg. In diverse managementfuncties raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het menselijke aspect van samenwerken.

Ik volgde verschillende opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en coaching onder andere bij Phoenix en het Bert Hellingerinstituut. Deze opleidingen verdiepten mijn inzichten in menselijke relaties en hoe ik mij daarin beweeg.

Vooral de kracht van het (familie)opstellen viel mij op. Het opstellen leverde mij veel inzichten op. In en CV opstelling kwam ik er bijvoorbeeld achter dat het jarenlang werken in financiële functies mij een objectieve blik heeft gegegeven voor menselijke drijfveren. Een vermogen dat ik nu gebruik bij mijn begeleiding. Het was een eye opener dat zodra je het verleden onder ogen ziet en durft te aanvaarden dat er ook diepe veranderingen mogelijk zijn. Ik leerde met andere ogen te kijken naar de scheiding van mijn ouders.

Mijn passie is het om een ruimte en een sfeer te scheppen waarbinnen jij oude ervaringen of patronen onder ogen ziet en daardoor een nieuwe stap naar de toekomst kunt zetten. Oude patronen die gezien worden kunnen zich omvormen tot nieuwe krachten of vermogens!

Peter Kapenga
Peter Kapenga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: