Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching: Meer zicht op de onderstroom van je organisatie
Haarlem

In de praktijk blijkt dat de oorzaak van een probleem vaak op een heel ander vlak ligt dan waar het probleem zich voordoet. Opstellen geeft inzicht in de wortel van het probleem en blijft niet hangen bij de symptomen.

Ook belangrijke beslissingen kunnen met behulp van een opstelling worden onderzocht. In een opstelling kan prachtig onderzocht worden hoe bepaalde klantgroepen reageren op een nieuw product of ene nieuwe marketingstrategie. Bel me om het gewoon een keer te proberen en ervaar de kracht van het opstellen. Er zijn vele mogelijkheden:

  • Marketingvraagstukken
  • Organisatieontwikkeling
  • Leiderschapsvraagstukken
  • Steeds terugkerende problemen binnen het bedrijf of een afdeling
  • Problemen met een klant, een relatie, binnen een opdracht

Biografie / Over Peter Kapenga

De afgelopen 30 jaar heb ik diverse financiële functies bekleed in het bedrijfsleven en in de zorg. In diverse managementfuncties raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het menselijke aspect van samenwerken.

Ik volgde verschillende opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en coaching onder andere bij Phoenix en het Bert Hellingerinstituut. Deze opleidingen verdiepten mijn inzichten in menselijke relaties en hoe ik mij daarin beweeg.

Vooral de kracht van het (familie)opstellen viel mij op. Het opstellen leverde mij veel inzichten op. In en CV opstelling kwam ik er bijvoorbeeld achter dat het jarenlang werken in financiële functies mij een objectieve blik heeft gegegeven voor menselijke drijfveren. Een vermogen dat ik nu gebruik bij mijn begeleiding. Het was een eye opener dat zodra je het verleden onder ogen ziet en durft te aanvaarden dat er ook diepe veranderingen mogelijk zijn. Ik leerde met andere ogen te kijken naar de scheiding van mijn ouders.

Mijn passie is het om een ruimte en een sfeer te scheppen waarbinnen jij oude ervaringen of patronen onder ogen ziet en daardoor een nieuwe stap naar de toekomst kunt zetten. Oude patronen die gezien worden kunnen zich omvormen tot nieuwe krachten of vermogens!

Peter Kapenga
Peter Kapenga

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.