Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Gewichtsconsulent en power walking trainer
Haarlem

Al veel diëten geprobeerd en het resultaat bleef uit? Weet je met alle hypes niet meer wat je wel en niet mag eten? Wil je af van het opgeblazen gevoel? Last van knellende kleding? Ik begeleid je naar een gezond gewicht met gewoon, lekker eten.

Als gediplomeerd BGN gewichtsconsulent geef ik aan volwassenen voedings- en beweegadviezen voor een gezond gewicht en een goede leefstijl waar je je prettig bij voelt.

Ik help je om inzicht te krijgen in je huidige leefstijl en laat je zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden. Bij mij geen shakes, pillen of strenge diëten. Gewoon lekker eten en hiervan genieten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook heel lekker smaakt. Hierdoor bereik je je gewenste gewicht zonder het gevoel te hebben dat je niks mag hebben. En heel belangrijk: een blijvend resultaat.

Voor de begeleiding kom ik bij je thuis. Samen stellen we haalbare doelen op en werk je in kleine stappen daarnaartoe.

Biografie / Over Ingrid Bakker-van Toornburg

Mijn naam is Ingrid Bakker-van Toornburg en ik werk als gewichtsconsulent in Haarlem en omgeving (Heemstede, Overveen, Aerdenhout en Zandvoort). Na het behalen van de diploma's gewichtsconsulent en voedingsdeskundige ben ik in 2016 gestart met mijn praktijk "Gewichtsconsulent aan huis".

Ik werk met de methode van PuurGezond. PuurGezond staat voor écht eten en is gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Door gebruik te maken van gewone, pure producten en de pakjes en zakjes te mijden, ga je zelf lekker eten maken. Hierdoor bereik én behoud je een gezond gewicht.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit betekent dat je met een aanvullende verzekering vaak een deel van de kosten kunt terugkrijgen.

Gewichtsconsulent aan huis
Ingrid Bakker-van Toornburg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: