Gezondheid Natuurgeneeskunde

Wat het oog onthult: Iriscopie
Haarlem

"Eén blik in  je ogen zegt meer dan duizend woorden." 

In de iris van de ogen zien we erg veel verschillende structuren.  Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties hiervan geven ieder delen van hoe we zijn weer. Hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden, en ontzettend veel meer. 

Rayid Nederland organiseert, al dan niet in samenwerking met anderen,  workshops voor 'leken' en professionals. Vind je het leuk om meer over jezelf te weten te komen, dan is deze workshop een uitgesproken kans om dieper tot jezelf door te dringen. Op een ontspannen, zeer ervaren, duidelijk en integere wijze worden stuk voor stuk patronen zichtbaar gemaakt over je persoonlijkheid, je talenten, je valkuilen, relaties, enz.

Voor therapeuten organiseert Rayid Nederland en Hans Thijssen al jaren professionele nascholingen met de iris als ingang voor het begrijpen van cliënten, hun patronen, ontvankelijk zijn voor therapieën, hun drijfveren, etc. Door deze kennis wordt het adviseren van je cliënten nog meer persoonlijk gericht.

Wil je meer weten over je eigen persoonlijkheid, je talenten, hulp bij het zoeken naar de juiste studie of werk of wil je meer begrijpen van je relatie of hoe je reageert op anderen, dan kun je natuurlijk ook een privé consult nemen. Er worden foto's van je ogen gemaakt en aan de hand daarvan kijken we naar je vragen

Biografie / Over Hans Thijssen

Sinds jaar en dag ben ik in de gezondheidszorg werkzaam. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut.

Door mijn grote liefde voor de inzichten die irisinterpretaties brengen, heb ik talloze workshops en nascholingen gegeven en duizenden ogen mogen 'lezen'. In klein verband, maar ook op hoge school In-Holland, als nascholingen voorberoepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten.

Daarnaast ben ik oprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowenopleiding in Nederland en heb ik het voorrecht gehad om talloze lezingen in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven. Altijd met veel plezier.

Rayid Nederland
Hans Thijssen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.