Gezondheid Yoga

Yoga bij Sandrasana
Heemstede

Mijn naam is Sandra Diependaal. Ruim 12 jaar geef ik Hatha Yoga. Ook geef ik yoga in een ziekenhuis, aan medewerkers.

Inmiddels heb ik ook 2 apps gemaakt: Meditatie en Ontspanning en Yoga met je ogen dicht. Ik geef ook Reikibehandelingen en Klankschalenmassages en -meditaties. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.

De yogalessen geef ik binnen in een ruimte in Heemstede en buiten in het Groenendaalse Bos en in het Haarlemmermeerse Bos, gecombineerd met wandelen (Yogalen). Ook doe ik incidenteel in het weekend de Yoga-Strandwandeling in Zandvoort en een No StressWork-Shop. Ik hoop zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om te ontspannen.

Biografie / Over Sandra Diependaal

Mijn naam is Sandra Diependaal, geboren in 1970 en moeder van 2 kinderen. Na ruim 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt als administratief medewerkster en yogadocente, werk ik nu als zelfstandige onder de naam Sandrasana.

Toen ik rond mijn 30ste overspannen raakte, ben ik begonnen met yoga. Ik vond het heerlijk en wist niet dat het bestond: ontspannen! Na 8 jaar op les te hebben gezeten ben ik zelf de opleiding gaan volgen aan de Yoga Academie Nederland, een 4-jarige opleiding. Sindsdien geef ik les aan tieners en volwassenen. Daarna heb ik de opleiding zwangerschapsyoga gevolgd. Ook heb ik Reiki I en II en geef ik klankschalen meditaties.

Ik geef les binnen in een fijne yogaruimte in Heemstede en buiten in het bos, ook in Heemstede, Hoofddorp en in Zandvoort langs het strand. Tiener Yoga geef ik ook in Heemstede. Ook heb ik 2 apps gemaakt, "Meditatie en Ontspanning" en "Yoga met je ogen dicht". Ik vind het belangrijk dat veel mensen weten hoe ze zich kunnen ontspannen. En omdat ik er zelf zo laat achter kwam dat ontspannen zo goed en belangrijk is, wil ik dit overdragen aan tieners, zodat zij daar de rest van hun leven profijt van hebben.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.