Persoonlijke groei Zelfrealisatie

TROUW aan jezelf life coaching - 'leef je essentie'
Santpoort Zuid

Mijn uitnodiging is om thuis te komen bij jezelf. Jezelf te eren en te bewonen. Zodat je vanuit deze wezenlijke verbinding het leven kan nemen zoals het komt. Vrij om je eigen weg te gaan. Om thuis te komen is het potent om inzicht te verkrijgen in hoe je soms, onschuldig, uit contact gaat met jezelf.

Verandering zit hem in de bereidheid eerlijk naar jezelf te kijken. Je gaat ervaren hoe simpel het is om ‘gewoon jezelf’ te zijn. Juist daar waar ‘het niet lekker loopt’, ligt jouw sleutel tot innerlijke harmonie. Door oude neigingen, overtuigingen en gevoelens te (h)erkennen ontstaat er ruimte. Vanuit deze ruimte kan jouw essentie, immer hier en nu aanwezig, meer ‘online’ gaan komen.

  • Kennismaking is vrijblijvend, zodat jij kan bepalen of de juiste snaar wordt geraakt. 

Transformatie in gemiddeld 4 life coaching sessies. Wij komen samen effectief tot de kern van jouw issue zodat jij beter gehoor kan gaan geven aan jouw innerlijke weten. En oh ja: "Drop the idea of becoming someone, because you are already a masterpiece. You have only to come to it, to know it, to realize it."- Osho

Biografie / Over Dorien Bontrup

Ik ben Dorien Bontrup (1974). Bewustzijn lijkt van jongs af aan de rode draad in mijn leven. Een logische stap was om Psychologie te gaan studeren.

Na diverse omzwervingen kon ik vanaf 2007 écht gehoor geven aan wat mij fascineert namelijk ‘mensen en hun zielenroerselen’. Ik ben toen als psycholoog & life coach gestart met de praktijk, TROUW AAN JEZELF life coaching.

Sinds ik mij kan heugen is er een sterke drang om mijn ‘diepste waarheid’ te ontrafelen. Een verwondering die mij de weg toont. Ergens gedurende deze ‘innerlijke verdiepingsreis’ vond er een belangrijke her-oriëntatie in mijn bewustzijn plaats. Vanuit totale heelheid zag ik dat ik het leven zélf ben. Er staat niets los van wat ik ben. Ik ben het al. Onvoorwaardelijk en compleet. Hier en nu aanwezig. Deze Zelfrealisatie was bizar en ergens ook vertrouwd. Hierna volgde een lange periode van dankbaarheid en rust. Mijn zoektocht was gevallen. Ik hoefde me niet langer te bewijzen of te verstoppen.

  • En nu loop ik mijn pad. Geen idee meer waar naartoe en dat is ook de lol ervan.
  • Afstemmend op wat goed voelt in het moment.
  • De impact van deze zienswijze op mijn manier van life coachen is groot.
  • Ik ervaar diep vertrouwen in hetgeen zich voordoet op het moment dat wij elkaar treffen, hierbij stem ik af op het innerlijke weten.

Ik ben gaan inzien dat, ‘de 1e aanzet tot wezenlijke verandering is te onderzoeken hoe jij níet trouw bent aan jezelf (hoe ga je uit contact met jezelf?)’. Met welke neigingen en denkbeelden vertroebel jij jouw essentie?

Live the truth of your being
Dorien Bontrup

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: