Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Coaching voor hoogopgeleide, perfectionistische en (hoog)gevoelige vrouwen
Haarlem

Als vrouw heb je vaak unieke uitdagingen. En veel bordjes in de lucht te houden als het gaat om het thuisfront en je carrière. 

Daarnaast wil je jezelf ontwikkelen, zingeving in je werk en een bijdrage leveren. Je wilt voldoende inkomen hebben voor leuke dingen. Je agenda zit bomvol en de druk en verwachtingen (die je meestal jezelf oplegt) zijn hoog. Het moeten voldoen aan het ideaalplaatje kost veel energie.

Perfectionisme, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, de lat hoog leggen, maar ook (hoog)gevoeligheid zijn je waarschijnlijk bekend. Er komen dagelijks veel prikkels op je af en 'nee' zeggen, tijd voor jezelf pakken en ontspannen is lastig. Je loopt jezelf regelmatig voorbij en dat geeft stress en het gevoel dat je geleefd wordt. De vraag 'is dit het nou?' spookt regelmatig door je hoofd. Bij veel vrouwen leiden deze patronen op den duur tot een burnout of andere gezondheidsklachten. 

Terwijl je natuurlijk heel goed weet dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen. Maar dan voel je je weer schuldig....

Ik ga je helpen om meer vanuit je innerlijke kompas te leven. Jezelf serieus nemen, terug naar lijf en gevoel, trouw zijn aan jezelf en goed voor jezelf zorgen. Maar ook weten waar jij voor staat, wat je belangrijk vindt, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Regie nemen over je eigen leven, werk en loopbaan in plaats van aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Vanuit je eigen essentie jouw leven en werk zinvol maken. From the inside out.

Biografie / Over Gertrud de Witte

Ik ben Gertrud en werkzaam als WerkgelukCoach.

Nadat ik een burnout kreeg tijdens mijn loopbaan in het internationale bedrijfsleven, besloot ik het roer om te gooien. Ik liet mezelf omscholen tot coach en therapeut en startte in 2007 mijn eigen bureau. Mijn missie is om hoogopgeleide professionals die, net als ik jaren geleden, vast zijn gelopen en hun geluk in werk en leven willen (her)vinden. Ik geloof in het zelfredzaam maken van mensen en daardoor help ik ze steviger in hun schoenen te staan en hun dromen waar te maken. Te groeien en te bloeien in het werk maar ook als mens.

De speerpunten in mijn coaching zijn:

  • Zingeving en bezieling: Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Welke bijdrage wil jij leveren? Wat is jouw ‘why’?
  • In je kracht en in contact met jezelf: Van (teveel) denken naar meer voelen. Weer in contact komen met je eigen lijf om te voelen wat jíj wilt en wat jouw waarheid is.
  • Inzicht creëren en opruimen: Oude bagage en overlevingsmechanismen die je niet langer dienen opruimen en verwerken, zodat je vrij bent om je verlangens te leven.
  • Praktisch en resultaatgericht: Ik reik je praktisch gereedschap aan om verandering te brengen in jouw situatie en we onderzoeken hoe jij jouw dromen op een haalbare en realistische manier kan manifesteren.

Mijn specialismen zijn HSP/hooggevoeligheid, zingeving, omgaan met perfectionisme, een hoge lat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en grenzen leren voelen en aangeven.


WERKERVARING EN OPLEIDINGEN

Na 2 HBO-opleidingen en studie-, woon- en werkervaring in het buitenland, heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Onder andere als Product Manager/Inkoopster in de modebranche en als Brand Manager (Marketing) voor diverse A-merken in de gezondheidsproducten en zelfzorggeneesmiddelen.

Inmiddels ben ik breed opgeleid als coach en loopbaancoach en burnouttherapeut, waaronder: NLP Master Practitioner, gecertificeerd Familieopsteller, Traumawerk, Oplossingsgericht Werken, Ancestral Clearing Techniques, Yogadocent, Vitaliteitkunde, CSR-Chronische Stress / Burnout, Medische Basiskennis en vele andere.

Met de combinatie van mijn achtergrond in het bedrijfsleven, mijn persoonlijke reis en mijn kwalificaties als coach en therapeut begeleid ik nu hoogopgeleide dertigers en veertigers die weer de regie over hun eigen leven en loopbaan in handen willen nemen. Professionals die er achter willen komen wat het leven allemaal te bieden heeft en hoe ze meer uit zichzelf kunnen halen, met bezieling en bevlogenheid.

Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van anderen en hoop zo deze wereld een klein beetje mooier te kunnen maken.

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: