Gezondheid Massage

Therapeutische massage voor stressreductie en pijnbestrijding
Haarlem

Een Ayurvedische therapeutische massage is de methode voor stressreductie en pijnbestrijding. De methodiek en de werking van de medicinale olie is gericht op het balanceren, reinigen en voeden van weefsels en energiekanalen.

De therapeutische massage stimuleert vitale organen, bestrijd stress, pijnklachten en verhoogt je weerstand. Een methodische oliebehandeling bevordert een goede nachtrust vermindert stijfheid en opent poriƫn. Je regelmatig laten masseren is gezond en kan preventief werken. Het geeft een gevoel van welbevinden. Ayurvedische therapeutische massage behandelingen worden in alle rust gegeven.

Voor de eerste behandeling vraag ik je een formulier in te vullen met je gegevens, klachten en je doel van de behandeling. Hiermee kan ik onder andere de keuze van de olie bepalen. Daarnaast stuur ik je informatie m.b.t. de behandelovereenkomst. Kijk voor meer informatie over een consult/ behandelingen en belangrijke informatie op mijn website PuurAyurveda

Puur Ayurveda is BATC-lid en volgt de vijf natuurgerichte principes. De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (zie lijst BATC) geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit alleen wanneer natuurgeneeskundige behandelingen zijn opgenomen in de polisvoorwaarden van de aanvullende polis.

Biografie / Over Jacqueline van Hoorn-Mekes

Jacqueline heeft met veel plezier gewerkt als personeel & organisatieadviseur en maatschappelijk werkster.

Door een burn-out in 2000 kwam ze in aanraking met Ayurveda en werd haar interesse gewekt voor gezonde voeding en natuurlijke genezing. De behandelingen en adviezen hebben haar weer teruggebracht in haar energie en bron. Door zich verder te verdiepen in de Ayurveda is haar passie ontstaan voor deze leer en is zij gestart met Ayurvedische opleidingen.

Opleidingen:

  • HBO Ayurvedisch practitioner/therapeut.
  • HBO Medische basiskennis en HBO Psychosociale Basiskennis Plato eindtermen. Onderdelen van de opleiding zijn o.a. leefstijladvies en voeding, behandelingen waaronder massages, zwangerschap- en babymassage, begeleiden voor en na de bevalling.
  • HBO Maatschappelijk Werk
  • Loopbaanbegeleiding, coachen bij (werk)stress, burn-out, zingeving en persoonlijke kracht, traumaverwerking en omgaan met verlies.

Puur Ayurveda Natuurgeneeskundige Praktijk
Jacqueline van Hoorn-Mekes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: