Persoonlijke groei Meditatie

Meditatiebijeenkomsten 'Het Licht zal je bevrijden'
Velsen-zuid

Het Licht zal je bevrijden en de Weg naar Meesterschap.  12 Bijeenkomsten waarin je de werking van energie leert kennen en daarmee ontdekt hoe je tot spirituele groei en (zelf)liefde komt. 

 De Meditatiecursus ‘De Weg naar Meesterschap', bestaat uit 12 avonden waarin we ontdekken:

- wat zijn de kenmerken van energie.                                                                                                                                                            

- hoe op een liefdevolle manier met pijn en verdriet om te gaan,

- hoe we tot (zelf)liefde, zelfaccepteatie, vrede en harmonie kunnen komen. 

Deze cursus geeft handreikingen en gereedschap om op een liefdevolle manier met jezelf en je medemens om te gaan. Het laat je ontdekken hoe de energetische wereld de basis is van wie jij bent. Je gaat leren over de energie van onze gedachten(kracht), van onze emoties en de Wil. 

Ik hoop je tijdens de meditaties mee te mogen nemen naar energievelden waarbij je zelf de kracht van jouw Gedachten, Emoties en Wil kunt ervaren én hoe deze drie de wereld om jou heen beïnvloeden. Er is ruimte voor interactie en we eindigen met de bijeenkomst met klankschalen. 

De meditatiecursus is gebaseerd op het boek 'Het licht zal je bevrijden, de universele wetten voor spirituele groei', van Norma Milanovich & Shirley McCune. 

Tijden: donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur.  

1ste Blok: 13, 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober.

2de Blok: 1, 8, 15, 22 en 29 november en 6 december.

Voor meer info zie de agenda van Bewust Haarlem

Biografie / Over Hanne Wagemaker

Als maatschappelijk werker in 1989 begonnen. Tot op heden is mijn drijfveer bewustwording, groeien en leren, voor mezelf EN voor anderen.

Begin jaren '90 heb ik een 4-jarige readersopleiding gevolgd en heb daarmee mijn intuitie gescherpt. Vervolgens Reiki-Master geworden om het zelfgenezend vermogen van mensen te stimuleren. En ondertussen heb ik gedurende 10 jaar schilderslessen gevolgd, meditatief en expressief.

In 2002 heb ik mijn creatieve en spirituele kant gecombineerd en was mijn praktijk 'Intuitief Schilderen' een feit. Daarna diende zich een nieuwe passie aan, de energetische wereld van de kristallen en medio 2008 heb ik een opleiding tot Kristal Master afgerond, welke een prachtige aanvulling vormde tijdens het geven van reikisessies. Rond 2012 een 6-daagse 'Train de trainer' gevolgd en in het voorjaar van 2017 heb ik de opleiding tot meditatiecoach afgerond. Kristallen blijven een passie waarbij ik tegenwoordig met kralen van halfedelstenen colliers maak gebaseerd op hun energetische werking en op die manier mensen kan ondersteunen.

Ik zie mezelf als een senior coach en ben nog steeds gefascineerd door de diepe ervaring van emoties wanneer mensen met verf, kwast en soms met hun handen aan de slag gaan. Het cognitieve wordt uitgeschakeld en tijdens het schildersproces mag alles zichtbaar worden wat gezien wil worden.

Studio voor bewustwording
Hanne Wagemaker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.