Persoonlijke groei Massage

Ayurvedische massage
Haarlem

Ayurveda met medicinale olien

Ayurvedische massage maakt deel uit van een reeds duizenden jaren oude Indiase geneeskunde "Ayurveda" genaamd. Abhyanga-massage is een onderdeel daarvan en is gebaseerd op een milde, verzorgende en ontspannende benadering. Het is een meditatieve en diepgaande behandeling waarbij de werking van olie voor extra rust en ontspanning zorgt.

Wat zijn de effecten die je kan verwachten:

  • Olie maakt lichaamsweefsels zacht, dringt diep in de weefsels door en vermindert stress
  • Olie reinigt het cellulaire systeem en ruimt daarin vastzittende emoties op
  • Oliebehandeling brengt met name vata (lucht element in het lichaam) tot rust; vata is      volgens ayurveda verantwoordelijk voor 80% van alle aandoeningen en ziekten      oliebehandeling vermindert stijfheid en pijn en opent de poriën
  • Het geeft een gevoel van welbehagen, ontspanning en geborgenheid.

Doelgroep:

  1. Preventief voor HSP (hoog sensitieve personen).
  2. Zeer geschikt voor mensen die meer ‘denken’ dan ‘voelen’ en daardoor eerder last hebben van stress.
  3. Voor mensen met fysieke klachten in een begin stadia of chronische klachten denk aan een Burn-out.

Mijn Natuurgeneeskundige massages zijn bijzonder omdat de warme kruidenmengsels geselecteerd worden naar je lichaamstype. De massage is dus meer dan een ontspanningsritueel en bevordert naast een therapeutisch effect ook jouw welzijn en bewustzijn.

Voel je vrij om een afspraak te maken.

Biografie / Over Emilia Gransberg

Emilia Gransberg is Rebalancer, Ayurvedisch Massage Therapeut, Cirkel van verandering- en Mindfulness trainer.  Ze is een erkende body & mind specialist met meer dan 15 jaar ervaring als therapeut en trainer.

Haar achtergrond; HBO opleiding in fysiotherapie aangevuld met trainingen in de Osteopathie. Na een aantal jaar praktijkervaring in 2001 ontdekte ze dat emoties zich vastzetten in het lichaam en dat de traditionele behandelwijzen daar niet altijd een afdoend antwoord op hebben.

Ze is zich daardoor gaan specialiseren in trainingen en opleidingen met een holistische benadering. Zo heeft ze zich bekwaamd in meerdere disciplines zoals Familieopstellingen, Circel van Veranderingen, Mindfulness, Ayurveda en Rebalancing. Ze heeft de nodige ervaring en richt zich op een body aanpak, een mind aanpak en of een gedrags aanpak die elkaar versterken en elkaar aanvullen om de nodige spanning in het lijf en geest los te laten. 

Emilia heeft sinds ze in aanraking kwam met de haptotherapie opleiding in 2003 een passie voor natuurlijke genezing en gezondheid. Ze voelt het als haar missie om mensen te helpenen hun zelfhelend vermogen te bevorderen door meer zelfkennis en zelfliefde. Deze aanpak is nu in haar werk te vinden onder drie pijlers: lichaamswerk (Rebalancing/Ayurvedische behandelingen) , mindfulness en de cirkels van verandering. 

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.