Welzijn Professional organizer

Hulp nodig bij het organiseren van je spullen? Als professional organizer help ik je op weg!
Haarlem

Het opruimen van je huis of werkplek kan lastig zijn. Waar begin ik? Hoe pak ik het aan? Soms heb je het overzicht niet en loop je vast.

Herkenbaar? Schakel mij in. Want ik ben er van overtuigd dat iedereen op enig moment in zijn/haar leven opruim-hulp kan gebruiken. Maar wat doe ik dan als professional organizer? Samen met jou bepaal ik wat er in huis of op de werkplek kan veranderen. En dan gaan we ook echt aan de slag: uitzoeken, keuzes maken, schoonmaken, opnieuw inruimen.

We werken met z'n tweeën en ik geef direct tips en help mee. En let op: met twee paar handen gaat het opruimen twee keer zo snel! Als de klus geklaard gaan we genieten. En ik geniet dan voor twee: van de tevreden klant en van het resultaat!

Ik hou van mijn vak en vind het leuk je weer ruimte te geven in je huis of op je werkplek. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en stel je vraag!

Biografie / Over Irma Spaans

'Ik heb jaren als intensive care- en spoedeisende hulp verpleegkundige gewerkt. Daar leerde ik werken volgens vaste routines. Dit is een prima basis om overzicht te krijgen in onoverzichtelijke situaties. Je houdt zo ruimte voor andere zaken die je aandacht vragen.

Tijdens de opleiding tot professional organizer ontdekte ik dat je ook vaste routines kunt leren voor het opruimen en ordenen van je huis en werkplek. Dit geeft super veel rust en ruimte in je hoofd! Je hoeft minder na te denken, minder te onthouden. Opruimen kost dan minder energie, heerlijk!

Het opruimen van je huis of werkplek kan lastig zijn. Waar begin ik? Hoe pak ik het aan? Soms is het te veel. Herken je dit gevoel? Schakel dan mijn expertise in. Ik ben er van overtuigd dat iedereen op enig moment in zijn/haar leven deze hulp kan gebruiken. En met twee paar handen gaat het opruimen twee keer zo snel daardoor ontstaat er weer ruimte in je huis en hoofd!

Dit is ook mijn streven in mijn werk als professional organizer: samen bepalen wat er in huis of op de werkplek kan veranderen. En dan ook echt aan de slag: uitruimen, keuzes maken, schoonmaken, opnieuw inrichten en genieten van het het resultaat. En ik geniet dan voor twee: van de tevreden klant en van het resultaat!'

Mijn Huis Op Orde
Irma Spaans

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: