Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Vrouwengezondheid, Menstruatieproblematiek en Overgang
Haarlem

Ervaar je hoofdpijn, stemmingswisselingen, slaapproblemen, concentratie- en libidoverlies, pijnlijke spieren en gewrichten of een veranderd menstruatiepatroon? 

Dan is de kans groot dat hormonale veranderingen tijdens de pubertijd, rondom de zwangerschap, in tijden van stress en de overgang deze klachten mede-veroorzaken of zelfs versterken. Maar wat weten we eigenlijk tegenwoordig nog over hormonen en welke invloed ze op ons dagelijks leven hebben?

Als je weet hoe jouw lichaam en hormonen werken kun je beter begrijpen waar klachten vandaan komen èn vooral wat jij daar zelf aan kunt doen. Soms betekent dit dat een aanpassing in jouw leefstijl (voeding, beweging en omgang met stress) ervoor kan zorgen dat je beter in je vel komt te zitten.

In mijn praktijk in Haarlem begeleid en adviseer ik vrouwen die oplossingen willen voor hun hormoonproblemen zoals:

  • Menstruatieklachten
  • Preconceptie (gezond zwanger worden)
  • Polycysteus Ovariumsyndroom (PCOS)
  • Premenstrueel syndroom (PMS)
  • De overgang (peri -en postmenopauze)
  • Verminderde vitaliteit en libido
  • Moeite met afvallen

Ik geef je handvatten om actief te werken aan jouw hormonale gezondheid. In korte en intensieve sessies help ik je op weg. Vaak zijn 2 of 3 afspraken al voldoende om klachten te herleiden, te verminderen en zelfs op te lossen.

De consulten worden in de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Een verwijzing is niet nodig.

Biografie / Over Michelle van Iersel

Ik ben Michelle van Iersel en ik geef vrouwen persoonlijk advies zodat zij inzicht en daardoor meer grip op hormonale veranderingen krijgen. Zo kunnen vrouwen met meer rust en comfort in het dagelijkse leven functioneren. Sinds 2016 is de praktijk Care for Women Haarlem, aan het Sint Josrisveld, geopend. Consulten worden door de meeste aanvullende zorgverzekeraars vergoed en een verwijzing is niet nodig.

Als zelfstandige oefentherapeut-Mensendieck heb ik ruime ervaring op het gebied van lichaamshouding en bewegen, zwangerschapsbegeleiding, osteoporose en chronische stress. Hiernaast heb ik me zich gespecialiseerd in vrouwengezondheid, bedrijfstrainingen en voeding.

Care for Women Haarlem
Michelle van Iersel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.