Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Paardencoaching - Op een krachtige & liefdevolle manier tot inzicht komen
Haarlem

Vertrouwen in een nieuw begin
De roep naar verandering heb je al enige tijd geleden gehoord. En je hebt er gehoor aan gegeven, al gaat het stapje voor stapje. En bij elke stap ontstaan nieuwe uitdagingen en blokkades. Maar gelukkig wordt het steeds makkelijker om te voelen wat je nodig hebt. En om naar binnen te keren om het antwoord te vinden. De ene keer kun je dat alleen. De andere keer ondersteun ik je daar graag in met een sessie paardencoaching. 

Coachen met paarden
Om waardevolle inzichten op een krachtige en effectieve wijze te laten ontstaan, coach ik graag met paarden. Een unieke ervaring die je snel bij je eigen antwoorden brengt. Paarden vormen niet alleen je spiegel, maar zijn je in de sessie ook tot steun. Ze geven je een duwtje om je aan te moedigen als het eng wordt of staan rustig naast je als een rots in de branding bij heftige emoties. De energie die vrijkomt geeft je de kracht om je inzichten in de dagelijkse dag te integreren. Op een natuurlijke manier.

Ik ontmoet je graag,

Ariënne

Biografie / Over Ariënne Post

Mijn lightbulb moment
Al zolang als ik mij kan herinneren wilde ik werken met mensen, dieren en gedrag. Ik begon met de studie psychologie, maar was daar achteraf gezien op dat moment nog te jong voor en teveel zelf in ontwikkeling. Ik switchte naar communicatie: emoties leggen in de juiste tekst en beeld. Na mijn studie ging ik jaren aan de slag als marketing communicatie manager in diverse commerciële bedrijven. Tot ik in een nieuw team een training kreeg en ineens het muntje viel. Wat die man daar stond te doen, dat wilde ik ook! Mensen inzicht geven in hun unieke kracht en roeping.

Mijn draai
Het verlies van mijn zoontje zorgde ervoor dat ik die draai daadwerkelijk durfde te gaan maken. Ik had niks te verliezen, want het meest waardevolle had ik al verloren. Zo voelde het. Ik ging op zoek naar de juiste coachopleiding voor mij en ontving al snel ook mijn eerste eigen sessie paardencoaching. Alles kwam samen: mensen, dieren en gedrag. En zo ontstond LAB30. Mijn eigen coachingspraktijk, met en zonder paarden.

Een nieuw begin
Door mijn eigen ervaring met (chronische) stress op de werkplek en de overweldigende impact van verlies, weet ik wat voor kracht er in ons schuil gaat. En hoe wijs het lichaam is. Ik zet mij met mijn coaching, workshops en trainingen in om de waardevolle boodschappen van stress, burn-out en verlies naar voren te halen. Dit maakt energie vrij en zet je in beweging om je dromen te gaan realiseren.

LAB30
Ariënne Post

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.