Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Darmproblematiek, Lyme,Voedingsadviezen, Healing, Voetreflexologie, Biotensormeting, Orthomoleculair
Haarlem

Volwassenen en kinderen komen bij mij met uiteenlopende klachten. Denk aan moeheid, overgewicht, darmklachten, gewrichtsproblemen, burn out, stress gerelateerde klachten.

Ik kijk niet alleen naar je problemen, klachten of symptomen, zoals in de reguliere geneeskunde gebeurt. In plaats daarvan ga ik samen met jou kijken naar de oorzaak. Ieder mens is uniek en dus kunnen de klachten bij twee verschillende mensen een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend benaderd en behandeld te worden.

Als Orthomoleculair therapeut neem ik met jou je voedingspatroon door. Ik stel geen dieet voor maar kijk welke voeding het beste bij je past en goed voor je is, zodat je de juiste (ortho) bouwstoffen, moleculen (moleculair) binnen krijgt.

Naast healing en coaching kan ik ook gebruik maken van kruiden/gemmotherapie, tarot, voetreflexologie, voetmassage, nek/rugmassage. Een combinatie van behandelingen is ook mogelijk.

Een healing wordt liggend gegeven op een massagetafel. Je kleren houdt je aan. Tijdens de healing laat ik me leiden door de spirituele wereld. Indien er informatie door mag komen voor jou, om je verder te helpen op je pad, zal ik dat vertellen. Tijdens een consult kan ik eventueel de Cosmic & Flower Energies inzetten.

Mijn visie op gezondheid

 • Denken vanuit de mens als geheel.
 • Ziek zijn is een combinatie van lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele klachten.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.
 • Ik kan je op weg helpen en ondersteunen om bij je eigen wijsheid en inzichten te komen.
 • Ik ga uit van het zelfhelende vermogen van de mens dat door overbrengen van de helende, genezende energie meer kan worden geactiveerd.

​De behandelmethodes die ik gebruik zijn Healing,Orthomoleculaire therapie, Biotensormeting, Voetreflexologie, Energetische Massage, Spirituele Coaching, Cosmic & Flower Energies, Soul Body Fusion® en Voedingsadviezen.Tevens geef ik voor bedrijven Voetmassage op het werk.

Biografie / Over Caroline Ambaum

Mijn naam is Caroline Ambaum. Ik ben geboren in 1960 en ben geschoold als Verpleegkundige, Maatschappelijk Werker, Natuurgeneeskundig - en Orthomoleculair therapeut. Mijn studie heb ik afgerond bij "Hippocrates" te Bloemendaal in 1990. Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Haarlem. Ik ben dankbaar dat ik al veel mensen heb mogen begeleiden om tot een betere gezondheid te komen.

Vanaf 1979 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als A-verpleegkundige en later als (bedrijfs) maatschappelijk werker. Mijn medische achtergrond is breed georiënteerd. Ik heb ervaring opgedaan in algemene ziekenhuizen, in de psychiatrie en in de verslavingszorg.

Zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het onbekende, het spirituele en heb naast mijn reguliere opleidingen verschillende cursussen en opleidingen gevolgd voor mijn persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Ik heb de opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut en de opleiding Orthomoleculaire voeding en therapie gedaan. Intuïtieve ontwikkeling, diverse cursussen gericht op Healing, MerKaBa workshop, Cosmic& Flower opleiding, opleiding tot Mediumschap en opleiding Avalon ELA healing.

CV

 • Verpleegkundige sinds 1983 (BIG geregistreerd)
 • Natuurgeneeskundig therapeut 1990
 • Maatschappelijk werker 1991
 • Cosmic & Flower therapeut 2010
 • Mediumschap 2011
 • Avalon ELA-Energy Healer 2012
 • Orthomoleculair therapeut 2014

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Caroline Ambaum

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: