Persoonlijke groei Yoga

Kundalini Tree - Yoga en Breathwalk
Haarlem

Kundalini Yoga en Breathwalk zoals onderwezen door Yogi Bhajan. Wekelijkse yogalessen vinden plaats in de prachtige Studio Wilhelminapark op woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur. Kom gerust langs voor een proefles of kennismaking. Breathwalk begeleid ik zo nu en dan en op aanvraag (minimaal 5 deelnemers). Kijk voor meer informatie op mijn website. Je mag me natuurlijk ook appen, mailen of bellen.

Locatie yogalessen
Studio Wilhelminapark is een prachtig verbouwde monumentale bollenschuur nabij het centrum van Haarlem. Wie Studio Wilhelminapark binnenkomt voelt rust, ruimte, licht en inspiratie. Je bent van harte welkom om dit zelf te ervaren.

Yoga van het bewustzijn
Kundalini Yoga is een krachtige, actieve vorm van yoga.  Een combinatie van oefeningen en meditaties, inspanning en ontspanning, klank en stilte. Kundalini Yoga is een totaalervaring. De nadruk ligt op het voelen en in beweging brengen van de eigen lichaamsenergie, de energie van het bewustzijn. In essentie gaat het om de verbinding van het individuele bewustzijn met het universele, oneindige bewustzijn.

Biografie / Over Marleen Ettema

Wat is het belangrijkste dat Kundalini Yoga mij heeft gebracht? Toewijding, helderheid en een andere visie op het leven.

Mijn naam is Marleen Ettema (1977), oprichter van Kundalini Tree – Yoga en Breathwalk. Vanwege rugklachten ben ik begonnen met yoga. Na verschillende stijlen uitgeprobeerd te hebben werd ik al snel gegrepen door het totaalconcept van Kundalini Yoga. Ik voelde me altijd zo prettig na het beoefenen hiervan, dat ik besloot om de lerarenopleiding te gaan doen en les te gaan geven. Rugklachten heb ik gelukkig al lang niet meer.

Opleiding
Ik heb de Kundalini Yoga lerarenopleiding niveau 1 gevolgd bij 3HO Nederland en afgerond in 2013. Sindsdien volg ik ieder jaar een niveau 2 module bij Karam Kriya – International School of Kundalini Yoga and Applied Numerology van Shiv Charan Singh. Beide opleidingen zijn internationaal gecertificeerd door het Kundalini Research Institute (KRI).

Kundalini Tree - Yoga en Breathwalk
Marleen Ettema

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: