Welzijn Kinderen-Ouders

Kinderpartijtjes in de natuur
Haarlem

Kinderpartijtjes in de natuur: een spannende tocht of dropping buiten vinden alle kinderen leuk! Er is altijd wat te ontdekken. Ik bied verschillende tochten aan, meestal voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

Buiten in de natuur leren kinderen van alles: slakken en spinnen zijn niet eng, boomklimmen is spannend en leuk, vlinders zijn mooi, herten kijken is spannend, met een GPS lopen is stoer, en in het donker je weg zoeken nog veel leuker! Ongemerkt verleggen ze hun grenzen, zoeken ze samenwerking, leren ze respect voor natuur en dat buiten zijn leuk is! De meeste partijtjes zijn in de Amsterdamse Waterleidingduinen of in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, soms ook in Spaarnwoude.

Veel gevraagde tochten in de duinen zijn:

4-8 jaar: Ridderspeurtocht, 8-12 jaar: GPS-tocht ofwel dropping in de duinen, 11-13 jaar: GPS-tocht in het donker.

Kijk voor alle mogelijkheden, meer info en contact op mijn website! 

Biografie / Over Antje Ehrenburg

Ik ben duinecoloog en heb jarenlange werkervaring in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Voor het waterleidingbedrijf van Amsterdam werkte ik als onderzoeker, adviseur en begeleider van vrijwilligers. In 2011 ben ik mijn eigen ecologisch adviesbureau begonnen.

De duinen zijn mijn favoriete natuurgebied, liefst met weidse vergezichten, zingende vogels en bloeiende planten. Ik vind het heel leuk om kinderen met natuur kennis te laten maken: op een zelfontdekkende en ontspannen manier.

Naast kinderpartijtjes en excursies voor volwassenen geef ik ook ecologisch advies / onderzoek, werk ik als tekstredacteur voor Stichting Duinbehoud en begeleid ik natuurwandelreizen voor SNP Natuurreizen.

Ecologisch adviesbureau Antje Ehrenburg
Antje Ehrenburg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.