Gezondheid Massage

Ontspanningsmassage met etherische oliën, Metamorfose massage
IJmuiden

Ervaar je veel en langdurig stress dan is ontspanning van wezenlijk belang.

Een voetreflexmassage vermindert de gevolgen van stress door gericht op een aantal punten te werken, die in relatie staan met het zenuw-, hormonale stelsel en immuunsysteem. Met deze massage wordt je letterlijk uit je hoofd gehaald.

De ontspanningsmassage met etherische oliën, afgestemd op jouw behoefte, is een massage langs de energiebanen op je rug, over je hoofd en onder je voeten. Gecombineerd met de eigenschappen en geuren van verschillende essentiële oliën heeft deze massage een diepe ontspannende werking lichaam en geest.

Gedurende perioden van veranderingen (verhuizing, scheiding, nieuwe baan, etc) helpt de metamorfose massage om (oude) patronen los te laten en tot nieuwe inzichten te komen. Door zacht langs de binnen zijkant van je voeten, handen en over je hoofd te strijken, worden (energetische) blokkades vrijgemaakt en belemmerende overtuigingen bewuster gemaakt.

Alle massages zijn rustige, zachte energetische behandelingen en gericht op ontspanning. 

De massages kosten 55 euro. Als je 4 massages boekt, ontvang je de 5de gratis (gespreid betalen is mogelijk).

Reserveer na de massage ook wat tijd voor jezelf, zodat je maximaal kunt profiteren van de ontspanning.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Biografie / Over Marij Duijsters

Ik ben Marij Duijsters en werk ruim 40 jaar in de gezondheidszorg. Naast mijn baan als adviseur in de gezondheidszorg wil ik mensen coachen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Centraal staan bewustwording, zelfreflectie, het stimuleren van zelfvertrouwen en het heft in eigen handen (terug) geven. Kleuren, creativiteit en (weer) vertrouwen op je intuïtie zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Afgestemd op jouw vraag kan ik verschillende methoden inzetten, op website weerjezelfzijn of colourfulenergies vind je meer informatie hierover.

Mijn visie: de mens is één geheel, alles is met elkaar verbonden. Je lichaam, de wijze waarop je je voedt: wat je eet en drinkt. Je geest: hoe je denkt, je emoties, wat jou inspireert en hoe bewust je bent van jezelf. De wijze waarop je je beweegt en ontspant. En dit hangt allemaal samen met de mensen om je heen, je familie, je gezin, je vrienden en je collega's. De dynamiek van deze systemen hebben invloed op jouw welzijn, hoe je je voelt, hoe je omgaat met tegenslagen en belemmeringen in het dagelijks leven.

Door te luisteren, vragen te stellen, informatie te ordenen, inzicht te geven, maken we samen jouw verhaal helder en loop ik een tijdje mee op jouw kleurrijke weg. Je vragen kunnen heel basaal en praktisch zijn; coachen bij hooggevoeligheid, zingeving en levensvraagstukken zijn enkele specialiteiten van mij. Mijn aanpak is analytisch, betrokken, creatief, daadkrachtig, motiverend, pragmatisch, realistisch en spiritueel.

Colourful Energies
Marij Duijsters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.