Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Studio 44: Let’s take Movement and Health to the next level!
Haarlem

Welkom bij Studio 44 Health and Movement Centre!

De plek waar verschillende disciplines samenkomen om jouw gezondheid te optimaliseren. Je kan hier niet alleen sporten en lekker bewegen maar ook je eigen lichaam leren kennen, jouw ideale houding vinden en optimaal en efficiënt leren bewegen. Door deze vaardigheden leer je hoe je jouw eigen lichaam gezond kan houden en jouw meest perfecte figuur kan bereiken.

In deze splinternieuwe Studio aan de Burgwal 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Je hebt als klant een ruime keuze uit gevarieerde lessen van maandag t/m zondag.

Heb jij zin om te bewegen en wil je dat graag op een gezonde en veilige manier doen, kom dan naar Studio 44. De groepen worden bewust klein gehouden zodat wij kwaliteit kunnen leveren en de individu kunnen zien en helpen.

Biografie / Over Miriam Kuiper

Al mijn hele leven heb ik een passie voor bewegen. Als klein meisje heb ik de dansopleiding aan de Nationale Balletacademie gedaan. Dansen was mijn leven.

Toen ik ouder werd ben ik fysiotherapie en manueel therapie gaan studeren en heb 14 jaar als therapeut gewerkt. In 2005 ben moeder geworden en heb nu 3 kinderen, 2 zonen en 1 dochter. Vanaf 2012 dans ik af en toe in Dansgroep Haarlem waar ik opnieuw mijn dans passie heb teruggevonden.

In 2013 ben ik ‘Working Health’ gestart. Ik wilde meer doen aan de preventie van klachten. Ik wilde aan de oorzaak achter de klachten gaan werken met mensen die graag willen bewegen. Ik ben groepslessen gaan geven waarin ik pilates gaf en mijn fysiotherapeutische kennis kon inzetten om de mensen beter te laten bewegen.

Daarnaast ben ik mij steeds verder gaan verdiepten in beweging door te leren over: ‘Integral Movement’, ‘Anatomy trains’, ‘Fascial fitness’, ‘Barre concept’ en ‘Neurokenetic Therapie’.

Door deze nieuwe kennis en inzichten ontstond mijn droom voor Studio 44. Een studio waar ik kon samenweken met andere docenten en specialisten zodat het een kennis bolwerk kan worden voor gezondheid en beweging, een Health and Movement centre.

Studio 44
Miriam Kuiper

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: