Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Jurre Holistische Coaching
Haarlem

Ik werk als holistische coach, en richt mij specifiek op verslaafden. Verslaafd zijn is voor mij geen onbekend terrein, ik ben ruim 16 jaar verslaafd geweest. Nu 8 jaar geleden is het mij gelukt om dit achter mij te laten en een nieuw leven op te bouwen.

Doormiddel van krachtige interventietools gaan we naar de emotionele drijfveren van jouw verslaving, en verbreken de verbinding. We onderzoeken wat jij in jouw leven wilt bereiken, hoe dit te bereiken is en je leert vaardigheden om dit te bereiken.

Ben jij het zat dat je leven als een mistroostige film aan je voorbijgaat, of ga jij zelf de regie voeren en maak je van je leven een aktie film die jou voldoening schenkt?

Resultaten van een coachingstraject bij mij;

- leer om onafhankelijk te zijn van alcohol/drugs (of andere verslavingsvorm);

- verbreek die vicieuze cirkel die schuldgevoelens voedt, wordt trots op jezelf;

- vermindering van gevoelens/gedachten minderwaardig te zijn;

- verbreking emotionele blokkades;

- ontdek wat jij in jouw leven wilt bereiken;

- leer vaardigheden om doelen te stellen en te realiseren.

Biografie / Over Jurre van den Bosch

Ik ben Jurre van den Bosch, en ik voel mij diep verbonden met het leven en mijn omgeving. Mensen die mij kennen omschrijven mij als een mens met een sterk gevoel voor humor, een luisterend oor, een eigen kijk op de wereld en mens, spiritueel en tegelijk nuchter.

Ik heb mijzelf altijd graag ingezet voor medemens en het milieu. De afgelopen 6 jaar heb ik mij hierbij vooral ingezet in het hospice werk. Zo bijzonder om mensen en hun naasten in de laatste fase van het leven bij te staan.

Mijn eigen leven is een nieuwe fase ingegaan. Van werknemer naar ondernemer. In mijn werk breng ik mijn ervaringen mee, mijn kennis en bovenstaande eigenschappen. Ik hoop hiermee mensen die behoefte hebben aan hulp te helpen, om hun kwaliteiten te ontdekken en deze in te leren zetten voor een leven dat voldoening schenkt.

Jurre Holistische Coaching
Jurre van den Bosch

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.