Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Soulstice biedt h(e)elderheid
Haarlem

Ik nodig je uit om mee op reis te gaan, je verlangen te volgen en samen op pad te gaan tot je terugkomt op de plek waar je ooit vandaan ging.

  • Je kunt in mijn praktijk terecht als je, bewust of onbewust, last hebt van de krassen op je ziel of als je vastzit aan de elastieken uit het verleden.

Ieder mens maakt dingen mee die sporen achterlaten. Soms kunnen die sporen je zodanig in de weg zitten, dat je probeert ‘eromheen te leven’. Met als gevolg dat je die kwetsbare of gewonde delen in jezelf afschermt, wegstopt en er niet meer laat zijn. Zo leef je voort totdat je energie verliest, gezondheidsklachten ontwikkelt of in bepaalde aspecten van je leven ineens vastloopt. Je oude, vertrouwde strategieën blijken niet meer te werken en wat dan?

Je hoeft het niet (meer) alleen te doen.
Je bent welkom als je een fijne, veilige plek zoekt waar je volledig jezelf mag zijn en waar iemand zonder oordeel naar je luistert. Waar je verhaal een bedding vindt en waar je mag zijn om te leren en te groeien. Ik help je te kijken waar je nog niet hebt gekeken. En ja, dat kan soms ook pijn doen. Weet dat dit groeipijn is en dat je onbewuste ervoor zorgt dat je nooit meer te zien krijgt dan je op dat moment aankunt.

Biografie / Over Cynthia Oppelaar

Ik ben Cynthia. (Klein-)dochter en zusje, nicht(je) en tante, partner en bonus-moeder.

Ik ben maatje en vriendin, meisje en vrouw. Ik ben een proces, leerling van het leven die mag doorgeven. Ik ben dankbaar, een oude ziel en een nieuwetijdskind. Duikliefhebber en levensgenieter. (Eigen)wijs en onwetend, open en begrensd, het lelijke jonge eendje en de mooie zwaan. Ik ben zelfstandig ondernemer, coach, therapeut en hot yoga docent. Maar bovenal ben ik mens. Aards, praktisch en heerlijk imperfect. Krachtig en kwetsbaar, liefde en energie. En nog heel veel meer.

Alleen-zijn en samen-zijn, ziekte en gezondheid, in contact zijn met de dood en met het leven, verdriet over gemis en vreugde over geluk, bevriezen door angst en in beweging komen door verlangen en passie, uitgesloten zijn en verbonden zijn, van ratio naar gevoel en intuïtie, genieten van aardse en spirituele ervaringen, verrast zijn door bijzondere ontmoetingen, geven geven geven én het leven ten volle nemen.

Terugkijkend heb ik heel veel ontvangen en heb ik vrijwel alles ook wel een keer verloren.
Juist die intense verlieservaringen hebben mij een enorm vertrouwen gegeven in mijn innerlijke kracht en in de verbondenheid met een groter geheel. Hoe meer ik me daaraan toevertrouw, hoe meer ik me gedragen voel door het leven. Heel voorzichtig, stapje voor stapje.

Wie ben jij? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Soulstice | Praktijk voor coaching en therapie
Cynthia Oppelaar

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: