Persoonlijke groei Lichaamswerk

Praktijk aan de dijk
Haarlem

Massagepraktijk, Rebalancing, Trager en Fysiotherapie. Thuiskomen in je lichaam is een ontroerende ervaring en brengt helderheid en ontspanning. 

Rebalancing is een diepgaande vorm van lichaamswerk en gaat over de kunst van het voelen. Om jezelf beter te leren kennen is je lichaam als bron van informatie erg belangrijk. Het is de spiegel van onze ziel. In onze cultuur ligt de nadruk op het verstand en vergeten we vaak te voelen wie we zijn en wat we willen.

  • Als je de signalen die je lichaam je geeft leert herkennen en serieus leert nemen wordt het leven makkelijker en krijg je meer vrijheid van bewegen.
  • Je kunt jezelf zijn wanneer je durft te voelen wat je bezig houdt.

Het bijzondere is dat er gewerkt wordt met verschillende methoden van aanraking. Aanraken is een directe manier van contact maken met als doel om je bewust te laten worden van je lichaam, je gevoelens en gedachten. Het geeft inzicht hoe je in het leven staat.

Biografie / Over Heleen Sijtema

Heleen Sijtema is een ervaren fysiotherapeute die vanaf 1985 bezig is met beweging in de ruimste zin van het woord.

Haar aandacht is steeds meer verschoven naar lichaamsbewustwording en via aanraking en beweging mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en zichzelf. Thuiskomen in je lichaam is een ontroerende ervaring en brengt helderheid en ontspanning.

Zij heeft zich gespecialiseerd in Rebalancing en de Trager Approach. Als docent is zij jarenlang verbonden geweest met de Hoge school voor Natuurgeneeswijzen Hippocrates in Bloemendaal. Naast haar eigen praktijk geeft zij workshops massage op basis van Rebalancing en Trager technieken, mindfulness in lichaamswerk en Trager introductieworkshops in binnen en buitenland.

Je kunt meer voelen dan je denkt!

Praktijk aan de Dijk voor Rebalancing en Trager
Heleen Sijtema

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.