Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Fotografie als communicatie. Voor je website, social media en drukwerk.
Heemstede

Als fotograaf maak ik graag mooie, heldere en pakkende foto's. Dat kan een portret zijn of een reportage van een workshop, training of evenement. Kortom, je kunt bij mij terecht voor bedrijfsfotografie, portret- en reportagefotografie.

Hoe vaak komt het niet voor. Een prachtig bedrijf of organisatie, een mooi mens of beroep, maar slecht beeldmateriaal. Mooie foto's van jou, je organisatie en dat wat je doet, dragen zoveel bij aan de kwaliteitsbeleving van jouw bedrijf.

Als iemand je website bezoekt, waar wordt het eerst naar gekeken? Uitstraling en beeld! Pas als dit voldoende aanspreekt gaat men verder lezen. Men vergeet te vaak dat een investering in goed beeldmateriaal meer dan waard is. 

Graag maak ik mooie, heldere en pakkende foto's. Dat kan een portret zijn of een reportage van een workshop, training of evenement. Kortom, je kunt bij mij terecht voor bedrijfsfotografie, portret en reportagefotografie. 

Biografie / Over Judith Buijze-Cappon

Na mijn opleiding Fotogram aan deFotoacademie van Amsterdam, ben ik gaan werken als freelance fotograaf. Mijn specialisatie is bedrijfsfotografie, portretten en reportages waarbij de mens centraal staat.

Mijn werk kenmerkt zich door heldere, pakkende fotografie,  waarin ik de emotie van mensen en de interactie tussen personen graag close in beeld breng.

JudithCapponFotografie
Judith Buijze-Cappon

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.