Gezondheid Massage

Bevrijdende en balancerende massages
Haarlem

Ontspanning en meer bewustzijn in je lichaam! 
Heb je spanningsklachten, zit je niet lekker in je vel, is het tijd om aandacht aan jezelf te geven? Vastgehouden spanningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat je spieren onnodig gespannen blijven, bindweefsel verhardt en je voelt je minder energiek. Je balans is zoek. Samen gaan we kijken waar we die weer terug kunnen vinden en je met meer plezier het leven aankunt.

Massage is in de eerste plaats prettig:
Je energie gaat beter stromen en je bent je meer bewust van je lichaam. De ontspanning die ontstaat tijdens de massage geeft je letterlijk de ruimte om dieper door te ademen en dichter bij je ken te komen, te weten wat je echt wilt en van daaruit tot volle bloei te komen. Massage (75 minuten): € 70,- 

Al sinds 2015 geef ik de revolutionaire Raindrop massage behandeling
In deze techniek werk ik met 9 verschillende, heel zuivere, etherische oliën die inwerken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken, terwijl het tegelijkertijd heel ontspannend werkt. Het geeft een boost aan je weerstand en is reinigend. Een zachte methode met een krachtige werking.

Raindropbehandeling € 80,-. De prijs van een Raindrop behandeling ligt wat hoger ivm de etherische oliën die er gebruikt worden. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Biografie / Over Astrid Zwetsloot

Naast dat ik inmiddels 29 jaar masseer ben ik steeds bezig om mijzelf en mijn manier van werken te verbeteren en meer diepgang te geven. Ook levenservaring en weten dat rust en vertrouwen belangrijke aspecten zijn, dragen bij aan een prettige, ontspannende sessie bij mij!

Mijn ervaring is dat alles in het leven draait om bewustzijn! Hoe sta ik in het leven? Hoe ga ik om met mezelf en mijn medemens, mijn omgeving? Wat is mijn intentie, mijn verlangen? Ik laat me graag inspireren door 'mooie' mensen en boeken. Samen delen en op ontdekkingstocht! Grenzen onderzoeken en kijken wat helpt om volop in de stroom en plezier van het leven te staan.

Inspiratie kan ik vinden in ieder mens op iedere straathoek en dat stemt me dankbaar en blij!

Massagepraktijk Astrid Zwetsloot
Astrid Zwetsloot

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: