Gezondheid Natuurgeneeskunde

Bioresonantie en orthomoleculaire therapie
Haarlem

​Ik heb sinds 2008 mijn praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire therapie vlgs de PNI. Als specialisatie heb ik de behandeling van ziekte van Lyme.

De BICOM-bioresonantie is een diagnose- en therapiesysteem, gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de biofysica. Eenvoudig gezegd: ons lichaam bestaat uit energie en straalt ook energie uit. Elk orgaan,elke cel straalt energie uit in de vorm van trillingen. Dit geldt ook voor virussen, bacterieen, schimmels, pollen enz.

Elk virus,bacterie enz. heeft nu zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. M.b.v. de BICOM kunnen we nu die specifieke trillingen testen en er op die manier achter komen of er sprake is van een allergie voor een bepaalde stof of dat er een virus,  bacterie of schimmel in uw lichaam stoort.

Dit gebeurt op een pijnloze manier, dus ook zeer geschikt voor kinderen. Als alles is getest, wordt in overleg met U de therapie gestart,ook m.b.v. de BICOM. Daarnaast wordt ook besproken wat U zelf nog kunt doen om het herstel te bespoedigen.

Biografie / Over Reina Eijsvogel

Na 20 jaar als Fysiotherapeute gewerkt te hebben kwam ik op een congres van de Artsenvereniging  voor Biofysische Geneeskunde in aanraking met de bioresonantie.

De diagnostische en  therapeutische mogelijkheden spraken mij zo aan dat ik inmiddels geregistreerd ben als A therapeut. Het blijkt ook bijzonder goed aan te sluiten bij de mogelijkheden van de orthomoleculaire geneeskunde, waarvoor ik sinds 2009 geregistreerd ben.

Mijn ervaring met patiënten van de afgelopen jaren heeft me geleerd dat met bioresonantie therapie  en orthomoleculaire geneeskunde bijzonder goede resultaten te behalen zijn. Het gaat om subtiele interventies  waarna het lichaam veelal zelf in staat is het evenwicht te herstellen. Ik verwacht dat deze vormen van geneeskunde zich de komende jaren een steeds grotere plaats zullen verwerven.

Praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire therapie
Reina Eijsvogel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.