Welzijn Theater

Toneelschuur - Het (t)huis voor theater en film in haarlem
Haarlem

De Toneelschuur is een servicegericht theater, film- en productiehuis in het hart van Haarlem. De voorstellingen en films zijn inspirerend, innovatief, open en spraakmakend en worden getoond aan een uiteenlopend publiek passend bij de betreffende film of voorstelling.

Toneelschuur Producties biedt jaarlijks een selecte groep theatermakers de mogelijkheid hun artistieke talent in een traject op maat te ontwikkelen. Toneelschuur producties zijn divers en verrassend, met kwaliteit en professionaliteit als uitgangspunten

De Schuur is een huis waar altijd iets gebeurt, waar medewerkers, publiek en bespelers zich thuis voelen en graag terugkomen.

Biografie / Over De Toneelschuur

De Toneelschuur is een servicegericht theater, film- en productiehuis in het hart van Haarlem. Zowel lokaal, regionaal als landelijk wil de Schuur een toonaangevende organisatie zijn.

De Schuur is een huis waar altijd iets gebeurt, waar medewerkers, publiek en bespelers zich thuis voelen en graag terugkomen. De voorstellingen en films die wij tonen zijn inspirerend, innovatief, open en spraakmakend en worden getoond aan een uiteenlopend publiek passend bij de betreffende film of voorstelling.

De missie van de Toneelschuur en Toneelschuur Producties is om een continue bijdrage aan de ontwikkeling en verbreding van de podiumkunsten te leveren. De Toneelschuur staat voor kwaliteit en vernieuwing en wil een vooruitstrevend theater zijn. 

De Filmschuur wil voor Haarlem en omgeving een divers aanbod van kwaliteitsfilms bieden, met aandacht voor drie functies van film: film als kunstvorm, film als (cultureel) maatschappelijke uiting en film als amusement. De filmprogrammering is zo actueel mogelijk en toont naast klassieke en experimentele films ook films uit verschillende culturen.

Toneelschuur
De Toneelschuur

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.