Gezondheid Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Body & Mind trainingen
Haarlem

Ik geef groepslessen in Taijiquan; Taijiwuxigong (Qigong) en Meditatie te Amsterdam, Beverwijk en in Haarlem. 

Onze filosofie is om mensen te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen meesterschap.  Uitgaande van diverse benaderingen variërend van actievere sporten tot rustgevender en dieper werkende technieken. Wij gaan er vanuit dat ieder individu het meesterschap al in zich heeft en doen ons best om hem/haar te ondersteunen in het herontdekken van zijn/haar talenten.

Onze benadering is coachend en wij beschouwen iedereen als gelijke. Wij houden er rekening mee dat iedereen een eigen startpunt heeft en het recht om zijn/haar eigen keuze ta maken vanuit het zelfbeschikkingsrecht. Wij stimuleren het streven naar overwinning van uzelf in plaats van de overwinning van een ander. Bij het bereiken van zelfbeheersing, zelfvertrouwen, een gezond lichaam, een heldere geest en de juiste ethische houding, creëert u voor uzelf een harmonieus bestaan. Deze zal op een positieve manier resoneren naar uw directe omgeving.

Ik ben getraind door toptrainers en meesters uit Europa, China en Taiwan en ik ben lid van de Zhen Wu Taiwan Masters Club. Ik heb diverse prijzen en kampioenschappen gewonnen met Taijiquan in Europa en China.

Biografie / Over Luigi Kwas

Mijn naam is Luigi Kwas.

Ik woon sinds 1982 in Haarlem en heb hier HBO vliegtuigbouwkunde gestudeerd.

In mijn vrije tijd was ik hoofdzakelijk met sporten, oosterse gevechtskunsten, Taijiquan, Qigong, persoonlijke ontwikkeling en welzijn bezig. Inmiddels al meer dan 40 jaar.

In 1996 richtte ik, samen met meester Zhao Qiu Rong de Jing Wu kungfu school op te Haarlem en de stichting EVI M.A.S.T.E.R.S. Een organisatie t.b.v. Body & Mind Trainingen uit diverse disciplines. EVI MASTERS is lid van NOC NSF via het FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten).

In 2007 richtte ik de EVI Consulting op (eclectvision). Een bureau voor Counseling, EMDR, NLP, Life Coaching, Personal Training en Integratieve Therapieën. Ik ben lid van NFG; ISMA en NGS.

Stichting Evi M.A.S.T.E.R.S.
Luigi Kwas

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: