Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling
Haarlem e.o.

Ervaar jij conflicten, disbalans of heb je een ontevreden gevoel binnen je relatie, je werk, je gezin, met je kinderen of  in je eigen onderneming? Heb je het idee dat je de controle kwijt bent, dat niets meer lijkt te lukken? Heb je vaak problemen met je gezondheid, wordt je gepest of voel je je allesbehalve gelukkig?

Dit is jouw moment!  Jouw tijd om te ervaren wat onbewust zorgt voor de blokkade(s). Jouw kans op verandering door bewust te gaan kiezen. Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei, traint jou te ontdekken wat stagneert en geeft jou de mogelijkheid daar verandering in aan te brengen. Zo krijg je de regie in handen over jouw leven, jouw onderneming, jouw flow!

Alleen jij kunt de keuze maken tot verandering. Een keuze om bewust te worden van de blokkades in jouw leven of in jouw onderneming. Dat is een belangrijke stap. Een stap voorwaarts, een stap naar mogelijkheden, een stap naar verandering op de weg naar vrijheid. Het gaat tenslotte om jou, jouw leven, jouw onderneming, jouw geluk. 

Kies jij voor: “Ik wil gelukkig zijn”?

Trainer Inge van Duin: "Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur train ik mensen en ondernemingen door bewust te maken wat onbewust speelt. Wat of wie blokkeert onbewust de flow in jouw leven of bedrijf. Door contact te maken met deze blokkades en ze zichtbaar te maken krijg je een keuze mogelijkheid op weg naar vrijheid ".

Biografie / Over Inge van Duin

Als oprichtster en trainer van Flow in Home BV en als adviseur en trainer voor Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei kom ik sinds 2013 op locatie bij mensen thuis, op scholen, bij bedrijven en (nieuw)bouwprojecten of werk ik op afstand met woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.

Nog steeds verbaas ik mij erover hoe snel een verandering kan plaats vinden wanneer gehoord is wat gehoord wil worden. De lucht wordt geklaard, er ontstaat beweging en vrijheid. Er kan opgelucht adem gehaald worden. De woning, het bedrijf of gebouw geeft weer een beschermd gevoel, een veilige (thuis)haven, een inspirerende werkplek, een succesvolle onderneming of een prettige ruimte of omgeving.

Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur geven mij de mogelijkheid om energetisch werk te integreren in de vastgoed branche. Een bijzondere toevoeging die direct zichtbaar en voelbaar is voor alle betrokkenen.

Vanuit Flow in Business, onderdeel van Flow in Home B.V. begeleid ik interne processen binnen bedrijven, ondernemingen met meerdere filialen en franchise organisaties. Door in gesprek te gaan met het personeel en de directie en energetisch aan het werk te gaan wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte speelt. Door bewust te maken wat onbewust tegenwerking geeft kunnen keuzes gemaakt worden. Waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en voor een gezamenlijke doelstelling.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die mij geboden worden door het vertrouwen van bewoners, eigenaren, huurders, makelaars, verhuurders, projectontwikkelaars, horeca ondernemers, bedrijven en gemeenten. De enorme verandering die plaats vindt wanneer woningen, bedrijven, organisaties en gebieden werkelijk vrijkomen geeft veel inspiratie en biedt steeds nieuwe mogelijkheden.

Flow-Ing
Inge van Duin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.