Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Flow to GROW, van ondernemer naar Ondernemen.
Haarlem e.o.

Ben jij ondernemer en geweldig in je vak? Je hebt zoveel te bieden, maar loopt jouw onderneming toch niet zoals jij het graag wilt?  Weten jouw klanten jou te vinden?  

Straalt jouw onderneming uit wat jij echt te bieden hebt?  Hoe en waar breng je jouw diensten onder de aandacht?  Hoe maak je een lange termijn planning zowel zakelijk als privé?  Hoe zorg je ervoor dat er een constante stroom van inkomen is?

Hoe wordt jouw onderneming Hét bedrijf waar je van droomt?

  • Door niet meer te dromen maar te doen!
  • Vrij van (on)bewuste blokkades, zonder “ja-maar”.

Flow to GROW: Wij trainen ondernemers met hart voor hun bedrijf naar dé onderneming waar ze van dromen. Wij evalueren zowel de binnen als de buitenwereld. Zo opent zich de weg naar het succes dat jij, als ondernemer voor ogen hebt. Van dromen naar werkelijkheid. 

Inge van Duin is oprichter, trainer en adviseur voor Flow in Home BV, gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden en ze is trainer bij Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei. 

Tom Sebastian is ruim dertig jaar werkzaam in de beautybranche. Hij heeft gewerkt voor vele celebraties, diverse magazines en televisieprogramma’s. 

Tom en Inge: “Wij trainen ondernemers op een unieke wijze door zichtbaar te maken en effectief aan het werk te gaan met (on)bewuste blokkades en tips en tools aante bieden. Zodat jij de ondernemer wordt die als vanzelf succesvol onderneemt".

Biografie / Over Inge van Duin

Als oprichtster en trainer van Flow in Home BV en als adviseur en trainer voor Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei kom ik sinds 2013 op locatie bij mensen thuis, op scholen, bij bedrijven en (nieuw)bouwprojecten of werk ik op afstand met woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.

Nog steeds verbaas ik mij erover hoe snel een verandering kan plaats vinden wanneer gehoord is wat gehoord wil worden. De lucht wordt geklaard, er ontstaat beweging en vrijheid. Er kan opgelucht adem gehaald worden. De woning, het bedrijf of gebouw geeft weer een beschermd gevoel, een veilige (thuis)haven, een inspirerende werkplek, een succesvolle onderneming of een prettige ruimte of omgeving.

Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur geven mij de mogelijkheid om energetisch werk te integreren in de vastgoed branche. Een bijzondere toevoeging die direct zichtbaar en voelbaar is voor alle betrokkenen.

Vanuit Flow in Business, onderdeel van Flow in Home B.V. begeleid ik interne processen binnen bedrijven, ondernemingen met meerdere filialen en franchise organisaties. Door in gesprek te gaan met het personeel en de directie en energetisch aan het werk te gaan wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte speelt. Door bewust te maken wat onbewust tegenwerking geeft kunnen keuzes gemaakt worden. Waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en voor een gezamenlijke doelstelling.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die mij geboden worden door het vertrouwen van bewoners, eigenaren, huurders, makelaars, verhuurders, projectontwikkelaars, horeca ondernemers, bedrijven en gemeenten. De enorme verandering die plaats vindt wanneer woningen, bedrijven, organisaties en gebieden werkelijk vrijkomen geeft veel inspiratie en biedt steeds nieuwe mogelijkheden.

Flow to GROW
Inge van Duin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: