Welzijn Bouwen en Wonen

Flow in Home voor huiszuivering. Specialist in het energetisch reinigen van woning, bedrijf en gebie
Nationaal en internationaal

Veel mensen weten of ervaren dat een woning, bedrijf, gebouw of gebied – waar conflict, pijn, verdriet, eenzaamheid of angst was of is – minder prettig aanvoelt.

Veel mensen ervaren dat zodra ze een woning of gebouw betreden. Vaak gaat het om een gevoel van onrust veroorzaakt door onopgeloste spanningen of conflicten van soms al lang geleden. Gevolg is: niet gelukkig zijn in de woning, slecht slapen, moeilijk verkopen van de woning, veel opstoppingen bij het verbouwen van woning of bedrijfspand en onrust bij het verblijven of bezoeken van openbare ruimtes en hotelaccommodaties. 

Zeker kom ik ook vaak stagnatie tegen bij ondernemingen, waardoor gewenste resultaten uitblijven.

Iedereen voelt zich comfortabeler in een energetisch gereinigd huis, bedrijf, gebouw of gebied. De woning of het gebouw geeft weer een welkom en geborgen gevoel. Leven, verblijven of werken in een energetisch vrije ruimte geeft energie in plaats van dat het energie kost.

Sinds 2014 is Flow in Home gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.

Oprichtster Inge van Duin startte in 2013 met energetisch reinigen. Zij zag hoe belangrijk het is dat een huis, gebouw of gebied energetisch vrij is. Dat alles wat met vorige gebeurtenissen of bewoners te maken heeft, energetisch is losgemaakt waardoor een nieuwe situatie positief ontvangen wordt. Happy Home.

Flow in Home B.V. heeft meerdere adviseurs getraind in het energetisch reinigen. De adviseurs werken zelfstandig met ieders persoonlijke kwaliteiten. We zijn (inter)nationaal inzetbaar. Op locatie en op afstand.

Biografie / Over Inge van Duin

Als oprichtster en trainer van Flow in Home BV en als adviseur voor Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke en Zakelijke ontwikkeling kom ik sinds 2013 bij mensen thuis, op scholen, bij bedrijven en (nieuw)bouwprojecten of werk ik op afstand met woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.

Nog steeds verbaas ik mij erover hoe snel een verandering kan plaats vinden wanneer gehoord is wat gehoord wil worden. De lucht is geklaard, er ontstaat beweging en vrijheid. De woning, het bedrijf of gebouw geeft weer een beschermd gevoel, veilige (thuis)haven, inspirerende werkplek, succesvolle onderneming of prettige omgeving.

Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur geven mij de mogelijkheid om energetisch werk te integreren in de vastgoed branche. Een bijzondere toevoeging die direct zichtbaar en voelbaar is voor alle betrokkenen.

Vanuit Flow in Business, onderdeel van Flow in Home B.V. begeleid ik interne processen binnen bedrijven, ondernemingen met meerdere filialen en franchise organisaties. Door in gesprek te gaan met het personeel en de directie en energetisch aan het werk te gaan wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte speelt. Door bewust te maken wat onbewust tegenwerking geeft kunnen keuzes gemaakt worden die zorgen voor nieuwe mogelijkheden en een gezamenlijke doelstelling.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die mij geboden worden door het vertrouwen van bewoners, eigenaren, huurders, makelaars, verhuurders, projectontwikkelaars, horeca ondernemers, bedrijven en gemeenten. De enorme verandering die plaats vindt wanneer woningen, bedrijven, organisaties en gebieden werkelijk vrijkomen geeft veel inspiratie en biedt steeds nieuwe mogelijkheden.

Flow in Home B.V.
Inge van Duin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: