Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulnesstrainer MBSR (hoogste graad) Meditatie Facilitator en Individueel Mindful Based Cognitive
Haarlem

Mindfulness en meditatie staan voor een kwaliteit van aandacht, een manier van omgaan met wat zich aandient. We houden even op met wat we bezig waren en kijken we met een open aandacht naar wat er aanwezig is.

De achtweekse Mindfulnesstraining (op open inschrijving en Individueel),  de retraite– en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond zijn gebundeld op één prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Daarnaast zijn retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokkoreizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen, Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie) onderdeel van het aanbod. Tevens is in april 2020 mijn boek Mindfulness in het veld aandacht via uitgeverij Blooming verschenen.

  • Naast mindfulnesstrainer werk ik als Event Manager en Producent. Ik organiseer naast retraites, festivals, congressen, openingen, symposia ook events in de culturele sector (Van Gogh Museum) en events die gericht zijn op bewustwording (o.a. Mindful in Gesprek, the International Conference on Mindfulness, Natuurmonumenten).

“De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten. Hartelijks, Jolien Posthumus

Biografie / Over Jolien Posthumus

Ruim 16 jaar geleden ben ik mij verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van meditatie, mindfulness, psychologie en ons brein.

Na jaren gewekt te hebben als Advanced Bodybalance instructeur en relaxatiemeditatie trainer, werk ik sinds 2015 als gecertificeerd als categorie 1 trainer Mindfulnesstrainer en verdiep mij graag in de wetenschappelijke onderbouwing en de toepasbaarheid van Mindfulness.

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: