Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Loopbaancoaching en burn-out begeleiding voor hoogsensitieve personen
Halfweg

Ik geloof dat hoogsensitieve personen met hun talenten waarde toevoegen. Mits ... ze voldoende zelfvertrouwen hebben. Daarom help ik je zicht krijgen op jouw bijzondere kwaliteiten en bijdrage aan de wereld. Ik help je na een burn-out werk te vinden waar je weer energie van krijgt.

Mijn aanbod: 

  • Training 'Nooit meer burn-out'. Je leert hoe je uit je cirkel van uitputting komt naar werken met meer energie, rust en balans. Je maakt een transformatie door in je denken, voelen en doen zodat je sterker in werk staat. Een traject van drie maanden met drie modules, twee creatieve workshops en twee individuele gesprekken.
  • Loopbaantraject 'Vind je weg in werk'. In vijf gesprekken gaan we de diepte in. Je ontdekt de rode draad in je leven en werk, je kernkwaliteiten en het werk waar echt je hart ligt. Je weet welke kant je opgaat, en hebt een doel om je op te richten. Je krijgt energie en zelfvertrouwen. Je zet stappen om dit ook concreet vorm te geven.
  • Workshop 'Manifesteer je missie'. Deze individuele workshop van een dagdeel is een unieke combinatie van een loopbaangesprek, meditatie en collage maken. Je verbeeldt je verlangen en visie op papier. Dit vision board is een bron van inspiratie en helpt je om in verbinding te blijven met je doel. Je gaat met een concreet actieplan naar huis.
  • Collageworkshop 'Verbeeld je verlangen'. In deze workshop maak je een vision board, je geeft weer waar je naartoe wilt in je werk of met je bedrijf.
  • Schilderworkshop 'Bevrijd je creatiekracht'. Leer spelen met verf, verbind je handen met je hart en breng naar buiten wat in je leeft. Intuïtief schilderen verbindt je met je gevoel. Je wordt blij van.

Je kunt de verschillende activiteiten terugvinden in de agenda van Bewust Haarlem. Voor het loopbaantraject kun je direct contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Voel je van harte welkom!

Biografie / Over Lusanne Hogeweg

Ik werk sinds 2003 als loopbaancoach. Ik help je werken met meer energie, rust en balans. Ik heb het zelf ervaren: burn-out, mijn intuïtie en creativiteit inzetten, mijn weg in werk vinden en mijn missie in de wereld zetten. Ook heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt. 

Ik heb al vele mensen geholpen hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken zodat ze met meer zelfvertrouwen en energie werken.

Ben je hoogsensitief en op zoek naar manieren om met jouw gave iets te betekenen? Ik kan je helpen om uit het oude patroon te stappen, te vertrouwen op je gevoel en jouw kwaliteiten in te zetten. Dat geeft energie, voldoening en zin aan je leven.

  • Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen te helpen om het werk te doen dat past bij hun bijzondere kwaliteiten, zodat er meer menselijkheid komt in organisaties en in de wereld. Dit doe ik met mijn coaching en workshops. Ook wil ik zorgen voor meer begrip voor burn-out gevoelig mensen bij werkgevers en bedrijfsartsen. Hiervoor dient mijn boek De belofte van burn-out.

Voordien studeerde ik rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaan-adviseur bij justitie. Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding loopbaancoaching en  trainingen in intuïtieve ontwikkeling, transformatie therapie en systemisch coachen. Ik was lid van de Foundation for Higher Learning (FHL) en heb daar praktische ervaring opgedaan met meditatie.

Via Lusanne
Lusanne Hogeweg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: