Persoonlijke groei Kristallen en (Edel)stenen

Kristallen en (edel)stenen: Workshops- Verkoop - Advies
Haarlem

Kristallen kunnen je leven daadwerkelijk veel lichter en vreugdevoller maken..

Je kunt bij mij terecht voor een match met jouw ideale steen. Zo hoor je van mij welke kristallen voor jou goed werken. Je hoort en ervaart welk kristal je op dit moment helpt om jouw missie of levenspad te vinden en te bewandelen.

Soms denken mensen dat het een kwestie van ‘erin geloven’ is, maar de werking van kristallen en (edel)stenen is goed verklaarbaar en gelukkig geen kwestie van ‘geloof’. Daarom besteed ik altijd een deel van de tijd aan het uitleggen (ratio) van de werking van stenen én een deel aan het ervaren (gevoel) van verschillende stenen. Zo leer je ook direct hoe je je verstand en gevoel beter kunt laten samenwerken.Ik help je op basis van mijn kennis en ervaring én helder waarnemend vermogen om de meest geschikte steen uit te kiezen voor hetgeen je wilt realiseren. 

  • Een kristal of (edel)steen in je woning of praktijkruimte zorgt voor een mooie en vaak helende sfeer

Ben je benieuwd wat (edel)stenen voor jou kunnen betekenen? Voel je welkom tot het maken van een afspraak! 

Biografie / Over Ilse van Aken

Mijn naam is Ilse van Aken. Als klein kind was ik al nieuwsgierig naar allerlei verschillende onderwerpen. Dat zette zich voort tijdens mijn studie toen ik in het Hoger onderwijs koos voor een brede commerciële opleiding. Een baan op de marketing afdeling van een TV zender zorgde ervoor dat ik gefascineerd raakte door het media- en communicatievak. In ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest aan verschillende kanten van het communicatievak; aan bureauzijde, aan de kant van de media en bij adverteerders.

In 2009 gebeurde er iets bijzonders. Ik kwam in aanraking met de werking van kristallen. Ik was zelf al een tijdlang erg moe van werk en na het bekijken van een mooi kristal viel het me op dat ik me opeens veel beter voelde. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Ik volgde een opleiding tot edelsteentherapeut en diverse aanvullende energetische opleidingen en kwam erachter dat (edel)stenen en kristallen een prachtige helende werking hebben. Ik besloot mijn leven anders in te gaan richten en me bezig te gaan houden met het werken met kristallen en mensen. Hier wilde ik graag meer bekendheid aan geven..

Het voelt elke keer als een wonder als ik hoor dat mensen weer opknappen nadat ze zijn geholpen met de juiste steen op het juiste moment. Ook zie ik dat kinderen vaak snel reageren op stenen.

Voel je van harte welkom in mijn praktijk of op één van de cursuslokaties.

Kristalhelder.org
Ilse van Aken

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.