Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Hoe krijg je meer klanten?
Haarlem

Hoe krijg je meer klanten? Wellicht ben jij voor een deel teleurgesteld geraakt over het feit dat sinds dat je je 1e betalende klant hebt gehad, de geldstroom niet overeenkomt met de passie waarmee je begonnen bent om mensen te helpen. Ontwikkel je volle potentieel en creëer het leven dat al je hartenwensen vervult. 

Mensen hun Licht, lichtheid, kracht, meesterschap en natuurlijk leiderschap laten ontdekken in hun leven en als ondernemer zodat ze de (altijd beschikbare en) onuitputtelijke vreugde, geluk en zaligheid kunnen ervaren is het effect dat ik meer en meer heb op mensen. Wat mij op zijn beurt die vreugde geeft. Een goede, sterke en betrouwbare inkomsten stroom is een mooi en belangrijk onderdeel van die vreugde.

Hoe is dat voor je om dat zo te lezen? Als het raakt en je lichter maakt. Lees door. Als je afhaakt, helemaal goed, echt. 

De bijdrage die ik graag aan jou aanbiedt:

  • kennis, coaching, bijsturing, hulp, stappen nemen, beslissingen nemen, overzicht, rust, een 'plan' en positief resultaat is de grootste bijdrage die ik mag leveren
  • een gezamenlijk check of dat wat je doet, hoe je het doet of wat je (nieuw) zou willen ondernemen ook levensvatbaar is; bij jouw (pad) past; en je helpen het tot leven én bloei te brengen.

En dat kan je allemaal wel zeggen, maar....mij alleen op deze tekst vertrouwen is misschien wat veel gevraagd. Het liefste spreek ik je dan ook persoonlijk, dan kan je mij ervaren en ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Koffie doen?

Biografie / Over Alphons Vinkesteijn

Oké, oké, oké...
Je wilt iets over mij weten, mooi!
Nieuwsgierig, mooi!

Terwijl ik dit nu opschrijf luister ik klassieke muziek. Dat doe ik vaker. Daarmee kan ik mij beter concentreren, zeker met barokmuziek. Maar heb geen duidelijk muziek profiel. Jazz, house, pop, soms rock, lounge komt bij mij allemaal voorbij. Ligt aan waar ik zin in heb. Ik hou van ruim en wijds uitzicht (als ik werk). En dat heb ik nu niet, :-(.

Misschien wel mijn grootste angst is dat ik niet mijn volle potentie leef en later (spijt ga krijgen, je kent die filmsence's wel waar op het sterfbed van alles bekend wordt). Daarnaast lees ik graag. Als kind al, als ik dan een boek had gehaald direct na school (inspecteur Arglistig; wat een titel). Stond ik net voor sluitingstijd van de bib er alweer om het om te ruilen voor de volgende uit de reeks. Ben in veel dingen geïnteresseerd. Als kind al wilde ik weten hoe dingen werkten, en waarom dingen zijn zoals ze zijn. En begreep nooit hoe mensen met zoveel zelfvertrouwen kunnen rond lopen als je niet alles weet of begrijpt van de wereld.

Ik leer graag. En met name om mijzelf verder te ontwikkelen. Dat is sinds 1984, toen ik "Niet morgen, maar nu" gelezen heb nooit meer gestopt. Always hungry for more…

Ik spreek mensen liever dan dat ik schrijf (email, what's app) So, let's talk!

Livinglife
Alphons Vinkesteijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: