Persoonlijke groei NLP

NLP - Ask Me About the Zebra?
Haarlem

Bezoek één van de NLP Kennismakingsworkshops en laat je inspireren welke mooie dingen je met de NLP technieken kan bewerkstelligen, bij jezelf en voor anderen.

De cursus Neuro Linguïstische Programmeren (NLP) is een vertrouwd instrument dat ik gebruik om de levens van mijn cliënten te transformeren. Wij gebruiken dit om mensen in staat te stellen om zich te bevrijden en een buitenwereld vol mogelijkheden te ontdekken.

Taal is een krachtig instrument. Wij leren je hoe je je geest opnieuw kunt trainen om woorden te gebruiken, die je helpen bij het voorstellen van wat je nooit had verwacht te kunnen bereiken in je relaties en in je leven.

Trefwoorden over de manier waarvoor je de NLP technieken leert zijn:

  • De kunst van communicatie zonder kunstjes
  • Als je altijd blijft doen wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg
  • Alles wat je doet of niet doet is ok, wij mensen vinden het hoogstens niet ok; het gaat om het vergroten van je vrijheid
  • Learn to love life!

Kom kennis nemen, daar begint alles mee. Iets in je bewustzijn krijgen, dan kun je er iets mee. Anderen zijn gekomen en gebruiken NLP voor het bewust creeren van rust, stilte, vertrouwen, daadkracht, wilskracht, willen kunnen coachen, verdriet verwerken, angst overwinnen, structuur, overzicht, controle, en jij?

Biografie / Over Alphons Vinkesteijn

Oké, oké, oké...
Je wilt iets over mij weten, mooi!
Nieuwsgierig, mooi!

Terwijl ik dit nu opschrijf luister ik klassieke muziek. Dat doe ik vaker. Daarmee kan ik mij beter concentreren, zeker met barokmuziek. Maar heb geen duidelijk muziek profiel. Jazz, house, pop, soms rock, lounge komt bij mij allemaal voorbij. Ligt aan waar ik zin in heb. Ik hou van ruim en wijds uitzicht (als ik werk). En dat heb ik nu niet, :-(.

Misschien wel mijn grootste angst is dat ik niet mijn volle potentie leef en later (spijt ga krijgen, je kent die filmsence's wel waar op het sterfbed van alles bekend wordt). Daarnaast lees ik graag. Als kind al, als ik dan een boek had gehaald direct na school (inspecteur Arglistig; wat een titel). Stond ik net voor sluitingstijd van de bib er alweer om het om te ruilen voor de volgende uit de reeks. Ben in veel dingen geïnteresseerd. Als kind al wilde ik weten hoe dingen werkten, en waarom dingen zijn zoals ze zijn. En begreep nooit hoe mensen met zoveel zelfvertrouwen kunnen rond lopen als je niet alles weet of begrijpt van de wereld.

Ik leer graag. En met name om mijzelf verder te ontwikkelen. Dat is sinds 1984, toen ik "Niet morgen, maar nu" gelezen heb nooit meer gestopt. Always hungry for more…

Ik spreek mensen liever dan dat ik schrijf (email, what's app) So, let's talk!

Livinglife
Alphons Vinkesteijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: